Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Nakon što je prije 12 godina šokirao Cetinskog legendarni antitalent vratio se u talent show

Mile Drmić
Foto: Nova TV
1/4
04.10.2021.
u 14:45

" Publika vas voli, morate biti sretni jer ste dobili veliki aplauz", poručila mu je Šuput nakon nastupa, na kojem je izveo pjesmu "Tamara" Borisa Novkovića. "Ja vam nisam dao iks jer sam htio da vas čuju", rekao je Janko, a Martina je imala konkretnu primjedbu.

Mile Drmić, jedan od najlošijih natjecatelja u povijesti domaćih talent showova, vratio se četvrti put na televiziju, ovog puta u Supertalentu. Podsjetimo, Mile je prvi put nastupio u RTL-ovom showu "Hrvatska traži zvijezdu" 2009. godine, kada je pred šokiranim Tonyjem Cetinskim pokušao otpjevati njegov hit "Nek' te zagrli netko sretniji".

- Ovo mi nije prvi put, takmičio sam se u showovima. Nije baš dobro bilo, bio je u žiriju Tony Cetinski, a ja sam krivo otpjevao njegovu pjesmu. Nakon nekog vremena, on me pozvao da budem gost u zagrebačkoj Areni na njegovom koncertu gdje je bilo 20 tisuća ljudi. To iskustvo je bilo sjajno - poručio je Mile.

Njegov povratak na pozornicu publika je podržala velikim aplauzom, no njegovo iskreno priznanje da se već bezuspješno natjecao u talent showovima nije ostavilo dobar prvi dojam kod žirija.

- Pokušao sam pjevati, ali mi nije išlo. Triput sam bio, ali nikako da prođem. Nakon par godina opet sam došao - rekao je pred nastup Mile.

" Publika vas voli, morate biti sretni jer ste dobili veliki aplauz", poručila mu je Šuput nakon nastupa, na kojem je izveo pjesmu "Tamara" Borisa Novkovića. "Ja vam nisam dao iks jer sam htio da vas čuju", rekao je Janko, a Martina je imala konkretnu primjedbu. "Ja stječem dojam da vama nije ugodno na pozornici, a moram vam priznati da ni meni nije bilo ugodno, pjevajte za sebe i ne dajte se više nagovoriti na ovakve stvari", poručila mu je.

Inače, Mile se na Supertalent prijavio da ispravi dojmove koje je ostavio prethodnim javnim nastupima, a želja mu je da ga ljudi pamte po dobrom nastupu.

- Loša je bila matrica, nisam mogao vježbati pa.. - pokušao se opravdati Mile. 

VIDEO: Kultna serija Seinfeld stigla je na Netflix

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije