Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nera Stipičević i Bojan Jambrošić najbolje stoje na kladionicama

Stanleybetovi bookmakeri već su razradili koeficijente i po njima su najveći favoriti pete sezone “Plesa sa zvijezdama” Nera Stipičević i Bojan Jambrošić. Da će netko od njih dvoje biti ukupni pobjednik, koeficijent je samo 2,7.
28. listopada 2010. u 20:00 2 komentara 7 prikaza
nera stipičević
Pogledajte galeriju 1/4

Samo sam promašio Neru Stipičević! Sve ostale sam pogodio. Bila mi je zicer, veći od Barcelone, pa sam je stavio u fiks – uskoro će se, čim počne peta sezona “Plesa sa zvijezdama”, po Stanleybetovim poslovnicama ovako jadati hrvatski kladitelji.

Sanja umjesto Dinama

Nera umjesto Barcelone, Bojan Jambrošić umjesto Reala, Sanja Doležal umjesto Dinama, Mila Horvat umjesto Liverpoola, Hrvoje Rupčić umjesto Dinama iz Kijeva, Zijad Gračić umjesto Fenerbahcea, a Petar Vlahov umjesto zagrebačke Lokomotive bit će na listićima kladitelja koji će, ako ne mogu pogoditi ishode nogometnih utakmica, sreću pokušati potražiti u predviđanju ishoda natjecanja “Ples sa zvijezdama”.

– Daj stavi mi 500 kuna na Neru! Sigurno će pobijediti večeras – glasno će u redu ispred uplatnog mjesta u kladionici nervozni kladitelji. – Nemoj na nju, nije u dobroj formi. Čitao sam da se posvadila s dečkom. To će utjecati na njezinu formu – dobacit će drugi kladitelj koji je iščitao sve tekstove o formi plesača.

– Stavi na Vlahova, istina on je autsajder, ali ima dobru partnericu koja će ga izvući, a za njega će glasati sve klinke i kućanice. Ni žiri nije prema njemu previše strog – savjetovat će drugi kladitelj.

– Najbolje ti je odigrati sistem dva od pet, uložiš sto kuna i gađaš da će Nera biti prva, Bojan među prva tri, Mila Horvat druga, da će Ivana Brkljačić ispasti tek u polufinalu, a Hrvoje Rupčić u drugoj emisiji. Ako pogodiš samo dva, na te koeficijente koje nude u Stanleybetu, na sto kuna imat ćeš čisti dobitak od najmanje tisuću kuna – već čujem savjet najboljeg kombinatora iz kvarta.

Stanleybetovi bookmakeri već su razradili koeficijente i po njima su najveći favoriti pete sezone “Plesa sa zvijezdama” Nera Stipičević i Bojan Jambrošić. Da će netko od njih dvoje biti ukupni pobjednik, koeficijent je samo 2,7. Puno veći bio je na favorite ljetošnjeg Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. Bookmakeri najmanje šanse za pobjedu daju Petru Vlahovu, na kojega je koeficijent 15, a po njihovoj prosudbi, Sanja Doležal, Mila Horvat, Hrvoje Rupčić i Zijad Gračić imaju slične šanse za pobjedu. Na njih se koeficijent kreće od 6 do 7, dok je na Ivanu Brkljačić tek 9.

Bez namještaljki

Sezona “Plesa sa zvijezdama” je duga, pa će se tijekom prvih emisija ti koeficijenti korigirati. Na plesnoj ponudi Stanleybet kladionice bit će više opcija klađenja. Moći će se prognozirati sveukupni pobjednik, pobjednik pojedinih emisija, najlošiji plesač u svakoj emisiji, dvoboji između dviju plesnih zvijezda... Hoće li u “Plesu sa zvijezdama” biti dojava, čudnih ispadanja i namještaljki kao u nogometu? Teško, jer neće biti na ponudi ilegalnih azijskih kladionica gdje se uplaćuje golem novac, nego samo na ponudi jedne od nekoliko hrvatskih kladionica.

Norveška rukometna reprezntacija
Hrvatska u finalu
Pogledajte što norveški mediji pišu nakon poraza, još ne mogu vjerovati da neće u finalni boj
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj
  • Avatar made_in_USA
    made_in_USA:

    vlahov izgleda ko voštana fugura

  • lacković:

    iz kojeg naftalina izvukoše ovu neru stipičević. a ove debilne prispodobe o \"nervoznim\" kladiteljima - debilno.