Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme

Nela Kocsis na tretmanu botoksom iako je Mlikota voli i s borama

nela kocsis
Tomislav Miletić/Pixsell
22.04.2010.
u 08:53

Osječka glumica kaže kako se za ovaj korak odlučila jer rezultat nije trajan pa, ako joj se ne svidi, proći će i više neće primati injekcije botoksa.

Iako glumci Nela Kocsis i Vedran Mlikota još nisu odredili točan datum svog vjenčanja, već su počeli male pripreme. Nela je tako tjedniku Glorija otkrila kako je bila na tretmanu botoksom te je u posljednjih nekoliko mjeseci skinula pet kilograma i sada se osjeća izvrsno. Na injekcije botoksa otišla je preventivno jer još uvijek nema većih problema s nepravilnostima na licu.

- Na ovaj eksperiment odlučila sam se zato što sam znala da rezultat nije trajan pa, ako mi se ne svidi, proći će - kaže 39-godišnja osječka glumica koju možete gledati u predstavi "Štefica Cvek u raljama života" u zagrebačkome Histrionskom domu. Njen zaručnik Mlikota nije bio previše oduševljen njezinom idejom jer mu je njegova Nela ipak draža s kojom borom na licu. Par je u potrazi za većim stanom u kojem bi se skrasili nakon svadbe, a Nela je priznala kako razmišlja i o majčinstvu.

Komentara 5

MA
mara
09:51 22.04.2010.

Uistinu osobita žena i talentirana glumica! Čestitka na novom uspijehu u Š.Cvek

Avatar Bjeda
Bjeda
10:13 22.04.2010.

Od kada je tretman botoksom uspijeh?

MA
malicki
10:23 22.04.2010.

mislim, uz dužno poštovanje, u 39oj se podvrgnuti tretmanima botoksom (jer ima jako osjetljive oči, pa po ljeti stalno žmirka, pa svi misle da je ljuta - ako dobro shvaćam), a odmah iza toga izjaviti kako razmišlja o majčinstvu... ne razumijem. ako odmah zatrudni, dijete će joj izaći iz osnovne škole kad bude imala 55. al bez bora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije