Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAJETE LI JE?

Nekad se jedva branila od muškaraca, a onda je zbog depresije i droge dotaknula dno

Late night shopping
Foto: rtn, ulrike blitzner/DPA/PIXSELL
1/10
18.11.2020.
u 19:20

Glumica najpoznatija po ulozi Krystle Carrington u seriji "Dinastija" danas slavi 78. rođendan daleko od blještavila koje ju je nekad okruživalo

Linda Evans, Zlatnim globusom nagrađena američka glumica, danas slavi 78. rođendan, a brojni fanovi teško bi je prepoznali. Sredinom 80-ih zahvaljujući ulozi Krystle Carrington u seriji "Dinastija" bila je jedna od najvećih ikona pop kulture. Inače, i prije "Dinastije" bila je poznata teevizijska glumica.  Još sredinom šezdesetih glumila je u hit seriji "The Big Valley".

Prvi put Emmy je osvojila 1969. i drugi put 1981. godine kada je počeo njezin uspon. Međutim, nisu samo pozitivne i lijepe stvari obilježile karijeru i privatni život Linde Evans.

Nakon 'Dinastije' Linda više nije uspjela ponoviti takav uspjeh i nijedna njezina uloga nije imala takav odjek kao uloga Krystle Carrington. Bez obzira što je nakon "Dinastije" njezina karijera doživjela pad, mediji su i dalje s velikim interesom pratili njezin ljubavni život. Evans je šest godina bila u braku s producentom Johnom Derekom koji ju je ostavio  zbog glumice Mary Cathleen Collins koja je imala jedva 18 godina i koja je nakon udaje za Johna promijenila ime u Bo Derek.  To je u potpunosti uništilo Lindu i priznala je to jednom i u intervju koji je dala Oprah Winfrey. 

Late night shopping
1/6

- Na vlastitoj koži osjetila sam hollywoodski teror mladosti i ljepote. Imala sam tada svega 28 godina, ali izgleda da sam za Johna bila prastara. Jednostavno nakon toga sam stalno imala dojam da nisam dovoljno dobra i da moram što prije nešto popraviti na svom izgledu - rekla je Linda  i priznala kako je zbog cijele situacije pala u depresiju. Od 1989. do 1998. bila je u vezi s glazbenikom Yannijem, no ni to joj nije pomoglo da se izvuče iz depresije.

Tada su počeli njezini prvi posjeti estetskim kirurzima, a što je vrijeme odmicalo i što je bila starija to su i posjeti estetskim kirurzima bili češći. Kada je ni novi izgled nije mogao više učiniti sretnom posegnula je za drogom i prije nekoliko godina osvanula je na naslovnicama magazina kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata. Bilo je to prije šest godina i policija je taj put kod nje u  automobilu pronašla veću količinu tableta za koje  nije imala recept.

Pravdala se da ih je uzela zbog bolova u leđima, no izgleda da su pilule itekako djelovale na nju, budući da je policajcu dala kreditnu karticu umjesto vozačke dozvole. Evans je na kraju kažnjena uvjetnom zatvorskom kaznom, a pilule su joj oduzete.

 

Ključne riječi

Komentara 3

JM
ja-ma
02:40 19.11.2020.

Prepoznala ju odmah. Skoro 80 godina ima i vidi se da su plastičari radili na njoj,ali se uopće nije unakazila kao što se želi sugerirati.

LI
liliZG
10:54 19.11.2020.

kaj vi pričate, ženska totalno liči na sebe, plastika ili ne,... bolje rečeno plastičari je ipak nisu unakazili samo malo zategnuli.......fala bogu..

ZE
Zeneka
01:00 19.11.2020.

u jebo te koja riba !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije