Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška bolest

Preminula zvijezda Masterchefa Junior (14), prije tri godine suočio se sa stravičnom tragedijom

Foto: Press
1/4
18.11.2020.
u 11:17

Benova smrt potresla je i slavnog kuhara Gordona Ramsaya koji se na Twitteru se oprostio od njega.

Ben Watkins, 14-godišnji kuhar koji se pojavio u šestoj sezoni showa Masterchef Junior, preminuo je nakon borbe s rijetkim oblikom raka. Preminulom dječaku bio je dijagnosticiran angiomatoidni fibrozni histiocitom, a teška dijagnoza rastužila je njegove brojne obožavatelje koje je osvojio tijekom svog kulinarskog TV debija sa samo 11 godina.

Godinu i pol dana liječio se od rijetke bolesti, no bolest je bila jača. Ben je preminuo proteklog ponedjeljka, a tužnu vijest otkrio je njegov skrbnik Anthony Edwards za Chicago Tribune. -Molili smo se za drugačiji ishod, ali Benova pluća više mu nisu mogla davati zrak potreban za disanje. Bilo je prestrašno- kazao je Anthony.

Foto: Press

Inače, dječakov život obilježila je velika tragedija. Prije tri godine otac mu je ubio majku, a potom i presudio sebi, no Ben unatoč svemu nikada nije gubio vedar duh i volju za životom. Njegova obitelj za Bena je govorila da je "jedan od sretnika" jer je bez obzira na stravičan gubitak roditelja i dalje imao druge voljene koji su brinuli za njega.

Foto: Ben Watkins

Benova smrt potresla je i slavnog kuhara Gordona Ramsaya koji se na Twitteru se oprostio od njega. "Danas smo izgubili chefa u MasterChef Junioru. Bene, bio si nevjerojatno talentiran amaterski kuhar i još snažniji mladić. Tvoj mladi život doživio je puno teških preokreta, no uvijek si ustrajao. Šaljem svoju ljubav tvojoj obitelji u ovim teškim trenucima", napisao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije