Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno objasnio

Htio ih je uvrstiti u oporuku, ali se predomislio! Clooney otkrio zašto je poklonio 14 mil. dolara prijateljima

George Clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
18.11.2020.
u 13:36

Po prvi puta progovorio je i o zanimljivoj anegdoti s jednim bogatašem koji ga je upitao zbog čega je to učinio. Clooney nije dugo razmišljao već mu je istog trena uzvratio "A zašto ne bih?".

Da je dobro imati Georgea Clooneya za prijatelja na svojoj koži uvjerilo se čak 14 njegovih najboljih prijatelja još 2013. godine. Svaki od njih dobio je po milijun dolara od glumca, a on je sve do sada o svom velikodušnom daru mudro šutio. U nedavnom intervjuu za GQ magazin holivudski ljepotan priznao je da je darovao novac prijateljima te otkrio zbog čega se odlučio na taj potez.

George Clooney
1/4

Po prvi puta progovorio je i o zanimljivoj anegdoti s jednim bogatašem koji ga je upitao zbog čega je to učinio. Clooney nije dugo razmišljao već mu je istog trena uzvratio "A zašto ne bih?".

- Bilo je to vrijeme kada sam tek upoznao Amal, ali još nismo hodali. Bio sam samac. Svi smo polako starili. Ja sam imao 52 godine, većina mojih prijatelja bili su stariji od mene - kazao je Clooney i dodao kako se sve odvilo u vrijeme kada se film 'Gravitacija' počeo prikazivati u kinima. Iako je to bio projekt koji nije obećavao naposljetku se pokazao kao dobitna kombinacija. - Producenti filma nisu nas željeli platiti već su se obvezali na isplatu postotka od zarade filma. Mislili su da će film propasti, na kraju je to bio sjajno obavljen posao - istaknuo je holivudski miljenik koji je svoju sreću odlučio podijeliti i s ljudima koji su bili uz njega kad mu jenajviše trebalo.

- Pomislio sam, sve što imam su ti dečki koji su mi tijekom 35 godina pomagali na ovaj ili onaj način. Spavao sam kod njih na kauču kada sam bio bez novaca. Posuđivali su mi novac kada sam bio bez ičega. Pomagali su mi kada mi je pomoć bila potrebna. I ja sam njima pomagao. Svi smo mi dobri prijatelji- objasnio je Clooney i dodao kako im je vječno zahvalan jer bez njih ne bi imao ništa od ovoga što sada ima.  Svoju zahvalnost pokazao im je i tako što ih je uvrstio u svoju oporuku, no naposljetku se predomisliopa im je ono što zaslužuju dao za života.

- Kupio sam 14 torbi brenda Tumi i u svaku stavio po milijun dolara - ispričao je glumac koji je svoje prijatelje okupio u vili gdje im je predao novac.  -Držao sam zemljopisnu kartu i pokazao sva mjesta na kojima sam bio, sve zahvaljujući njima. Rekao sam ‘Kako da vam uzvratim?’ i odmah odgovorio ‘Što kažete na milijun dolara? - prisjetio se George. Jedan od 14-tero sretnika bio je i  Rande Gerber, suprug Cindy Crawford, koji je svoj milijun naposljetku dao u dobrotvorne svrhe.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

ME
mehokodro
13:49 18.11.2020.

Dao je milijun dolara milijunašu. Do jaja

MO
montello
17:54 18.11.2020.

ima puno $

Avatar Čaruga
Čaruga
14:20 18.11.2020.

Genije, čovjeku koji svaki dan ždere pečenje napraviš hamburger i kažeš “evo pojedi si malo da ne budeš gladan jer si mi pomogao puno u životu kako bih i ja danas mogao žderati izobilno” Pa zar nije logičnije da uradii isto to drugima kojima je potrebno i kuji danas nemaju a trude se da imaju a me mogu jer su na dnu pa povuci i pomogni. Tim njegovima je bilo dovoljno reći hvala. Mislim da moram potrčati na wc nakon ovog članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije