Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSEKSI BAKA

Neda Ukraden skinula se u kupaći kostim i pokazala besprijekornu liniju na pragu osmog desetljeća

Neda Ukraden
Foto: Instagram
1/10
02.08.2021.
u 08:00

"Ole! Solei!", napisala je Neda kratko u opisu objave. Uslijedili su brojni lajkovi i komentari koji nisu mogli vjerovati kako pjevačica tako dobro izgleda na pragu osmog desetljeća.

Neda Ukraden za 15 dana proslavit će 71. rođendan, a na društvenim mrežama svakodnevno pokazuje da su godine za nju samo broj. Najseksi baka Balkana, kako su je prozvali mediji, trenutačno uživa u poznatom crnogorskom odmaralištu Portonovi kraj Herceg-Novog. 

"Ole! Solei!", napisala je Neda kratko u opisu objave. Uslijedili su brojni lajkovi i komentari koji nisu mogli vjerovati kako pjevačica tako dobro izgleda na pragu osmog desetljeća. 

"Blistaš kao dijamant ljepotice slatka", "Neda je dokaz da godine nisu važne da se bude lijepo njegovana", "Carica", "Ljepotica", "Predivna", "Svaka čast", "Dama za sva vremena", "Savršena i prelijepa desetljećima", "Vječna djevojčica", poručili su Nedi.

Neda je nedavno otkrila kako je tijekom pandemije koronavirusa dobila nekoliko kilograma viška i ispričala je kako je uspjela skinuti taj višak kilograma.

Foto: Instagram

– Odlučila sam kilograme izgubiti uz pomoć liposukcijske dijete. Svaka četiri sata pila sam zdrave napitke i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim pripremati ribu, pa je i ona često na mom meniju. Inače ne jedem previše, pa mi ovaj način prehrane nije teško pao. Za kratko vrijeme izgubila sam četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom – rekla je nedavno Neda.

Priznala je u jednom intervju i kako joj tijekom lockdowna najteže bilo što ne može putovati i održavati koncerte, ali to vrijeme dok je bila kod kuće iskoristila je za pisanje svoje autobiografije. Dugo se pripremala za pisanje te knjige i sada je konačno imala dovoljno vremena da ispiše najzanimljivije trenutke svog privatnog i profesionalnog života.

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu' 

 

Ključne riječi

Komentara 9

EP
Epil
09:54 02.08.2021.

Lice kao u pit bula, usne kao nadstresnica restorana, tijelo puno plastike i silikona i onda se trebamo diviti "zgodnoj" baki?! Bljak....

Avatar Ričard
Ričard
09:53 02.08.2021.

nisu to one iste fotke od proslog tjedna?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:49 02.08.2021.

Super, no meni sve izgledaju lijepo kad ih slikaju iz aviona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije