Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvažno izdanje

Naša najseksi najvijačica pozirala u pripijenim tajicama, Nives komentirala njezine kilograme

Foto: Instagram
1/7
07.01.2020.
u 18:00

Ivana je, kao i obično, i ovom fotkom skupila brojne lajkove na Instagramu, a među komentarima se našla i njezina prijateljica Nive Celzijus.

Ivana Knöll, koju mnogi znaju kao najljepšu hrvatsku navijačicu objavila je novu fotku u tajicama i sportskom topu koji ističu njezine obline.

Ivana je, kao i obično, i ovom fotkom skupila brojne lajkove na Instagramu, a među komentarima se našla i njezina prijateljica Nives Celzijus. 

"Maco, dobro ti stoje te kile o kojima pričaš", napisala je pjevačica i spisateljica. 

Podsjetimo, ova mlada djevojka pažnju javnosti privukla je još 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Tada je otkrila što su joj najdraži hobiji, čime se bavi u životu te tko joj je najveća potpora. Iako je rođena u Njemačkoj, Ivana je veći dio života provela u Hercegovini s roditeljima, a pohađala je i Opću gimnaziju u Ljubuškom. “Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam bila do osme godine.

Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, izjavila je Ivana prilikom natjecanja za Miss Hrvatske. Tada je otkrila i kako je uspješna studentica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Naglasila je kako bez podrške obitelji i partnera vjerojatno nikada ne bi sudjelovala na spomenutom natjecanju. “Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Čapljinka, koja je ukrala show na prvom nastupu Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Njezinu ljepotu mnogi su nazvali božanstvenom te bi je rado pozvali u svoje društvo, ali Ivana na Facebooku otkriva kako je sretno zaljubljena već šest godina.  

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke:

Ključne riječi

Komentara 5

DI
Diesel
18:32 07.01.2020.

Ujko Misko Bandic je to malo pocastio sladoledom od 75 keka

NN
nista_ne_znam
09:58 08.01.2020.

Takva veličina, naša navijačica, a žica 75 kkn za samozapošljavanje od građana Zagreba.

PT
Ptica_
19:10 07.01.2020.

Nives je miss svijeta za ovu poluretardiranu štracu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije