Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovno izdanje

Nives s dekolteom do pupka obratila se fanovima samo jednom riječju

Nives Celzijus i Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/7
03.01.2020.
u 16:46

Vesela Nives Celzijus Novu godinu je provela partijajući s prijateljicom Ivanom Knoll i stilistom Nevenom Ciganovi, a već drugi dan 2020. fanove je počastila izazovnom fotografijom.

Uz jednostavnu poruku na Instagramu kraj izazovne fotografije, Nives Celzijus je fanovima zaželjela najljepše novogodišnje želje.

- Sretna - poručila je Nives fanovima uz fotografiju na kojoj nosi crnu haljinu s dekolteom do pupka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Mnogi su komentirali i hvalili njezin izgled, a jedan fan je poručio: "Inhalacija".

Inače, Novu godinu dočekala je u društvu dizajnera Ivice Skoke, stilista Nevena Ciganovića, Borne Kotromanić i Ivanu Knoll.

Pjevačica je na Instagramu objavila nekoliko videa na kojima je zavodljivo plesala u crnoj haljini s dubokim dekolteom. U plesanju joj se pridružila i njena prijateljica Ivana Knoll, koja je s Nives prethodnih mjeseci često objavljivala zajedničke fotografije i videa. Inače, Nives na Instagramu prati 346 tisuća ljudi, koji joj često ostavljaju poruke podrške, a nađe se i zlobnih komentara.

Podsjetimo, nedavno je na ovoj društvenoj mreži postavila fotografiju na kojoj je pokazala obline u uskoj bijeloj haljinici, te je napisala "Ja, kad mi zamiriši pečeni odojak". Jedan joj je pratitelj odgovorio kako se "vidi malo po trbuhu". Nives na to nije ostala dužna, pa je svim hejterima poručila: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom."

 
Ključne riječi

Komentara 7

IL
ilijan1a
17:43 03.01.2020.

Koje fanove?

DU
Deleted user
17:58 03.01.2020.

Ufff, dosta vec sa tom Nives. Ova narcisoidna egzibicionistica vec je dozlogrdila i Bogu i vragu a i gura skoro 4 banke. Dajte nam barem neku malo svijeziju gospodjicu...

Avatar Mann tga
Mann tga
18:56 03.01.2020.

Sjasi nives

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije