Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne prestaju pisati o njoj

Britanci su ludi za Nives, a sada je pozirala gola u kadi i izbezumila fanove!

Foto: Instagram
1/4
04.01.2020.
u 17:08

Britanski The Sun raspisao se o našoj Nives Celzijus nakon što je pobudila vojsku fanova zbog gole objave iz kade.

Svestrana Nives Celzijus ne prestaje s objavama u izazovnim izdanjima. Ovog puta fanove je na Instagramu počastila golim poziranjem u kadi, a reakcije se ne smiruju. 

-Ne može proći bez kupanja u Splitu. Teško je napustiti spavaću sobu kada se možeš i brčkat u njoj -napisala je Nives uz fotku, a prvi komentar udijelila joj je Ivana Knoll.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

-Ulala- komentirala je njezina prijateljica s kojom je Nives prošle godine posebno sprijateljila.

Mnogi su Nives poručili da bi joj se rado pridružili, a bilo je i onih koji su se pitali tko ju je slikao. U manje od dva sata fotografija je prikupila više od devet tisuća lajkova.

Da Nives ima veliki utjecaj svojom pojavom na društvenim mrežama nije upitno. Naime, britanski The Sun ponovno se raspisao o njoj proglasivši ju "Playboy" modelom koji podiže temperaturu.

- Prsata hrvatska glumica probudila je vojsku svojih fanova na internetu pozirajući s izbačenim grudima u crnoj kožnoj haljini na krevetu - napisali su. O njoj su pisali i prijašnjih godina kao bivšoj supruzi nogometaša Dine Drpića, a sada opisuju njezino seksi izdanje u crnoj kožnoj haljini.

Inače, Novu godinu dočekala je u društvu dizajnera Ivice Skoke, stilista Nevena Ciganovića, Borne Kotromanić i Ivanu Knoll. Pjevačica je na Instagramu objavila nekoliko videa na kojima je zavodljivo plesala u crnoj haljini s dubokim dekolteom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U plesanju joj se pridružila i njena prijateljica Ivana Knoll, koja je s Nives prethodnih mjeseci često objavljivala zajedničke fotografije i videa. Inače, Nives na Instagramu prati 346 tisuća ljudi, koji joj često ostavljaju poruke podrške, a nađe se i zlobnih komentara.

Podsjetimo, nedavno je na ovoj društvenoj mreži postavila fotografiju na kojoj je pokazala obline u uskoj bijeloj haljinici, te je napisala "Ja, kad mi zamiriši pečeni odojak". Jedan joj je pratitelj odgovorio kako se "vidi malo po trbuhu". Nives na to nije ostala dužna, pa je svim hejterima poručila: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom."

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
17:33 04.01.2020.

Neka si ju uzmu onda

KI
Korisničko.ime
23:31 04.01.2020.

Koje su to vama dobre kad vam ona nije ???

VA
vaganac
08:44 05.01.2020.

Nives samo se ti fotkaj I seksaj koliko ti treba,pusti ove negativce na komentarima,njima odavno ne mirise pi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije