Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOW!

Naš poznati chef ponosno pokazao tetovaže i istesano tijelo

Ivan Pažanin
09.07.2019.
u 11:42

Ivan Pažanin objavio je fotografiju na kojoj je samo u gaćama i provjerava kako su rodile smokve

Naš poznati chef i član žirija RTL-ova kulinarskog showa "3,2,1 - kuhaj!" Ivan Pažanin objavio je fotografiju na kojoj je samo u gaćama i  otkrio je kako je ova fotka nastala. 

"Kad te baba pošalje u kontrolu. Nije još vrime, ali zato kad cukar napadne neće bit kraja", napisao je Pažanin u opisu fotografije na kojoj  u gaćama provjerava jesu li smokve rodile i mogu li se početi brati. 

Osim što je ovom fotkom otkrio kako zahvaljujući crossfitu ima mišićavo tijelo, otkrio je i zanimljive tetovaže koje ima na ruci i torzu. 

Foto: Instagram Asos

Pažanin je prošle godine krajem ljeta prekinuo dugogodišnju vezu sa sedam godina mlađom Andrejom Koprčinom i od tada nije bio u vezi.

Ivan nikada nije otkrio što je dovelo do prekida, ali više puta istaknuo je kako ga kod djevojaka najviše privlači inteligencija.

Ključne riječi

Komentara 2

BL
boris.ljubicic1
13:15 09.07.2019.

Van Gogh...

Avatar pendreck
pendreck
13:19 09.07.2019.

kuhar je sad el chefe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije