Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Zgodni neženje u showu su tražili ljubav, ali su i pobjegli od svojih odabranica

Foto: Instagram
1/12
08.07.2019.
u 22:00

Za razliku od našeg Gorana Jureneca koji se u showu zaljubio u Hanu Rodić i s njom je i dalje u vezi, drugi kandidati u inozemnim inačicama i nisu bili baš takve sreće

Tko je nasljednik Gorana Jureneca u RTL-ovu showu “Gospodin Savršeni” još uvijek nije potvrđeno. Šuška se da će Savršeni u drugoj sezoni biti fitness trener Mijo Matić, a dok čekamo službenu informaciju tko je Gospodin Savršeni prisjetit ćemo se tko se sve našao u toj zanimljivoj ulozi u stranim inačicama ovog showa.

Nick Cummins jedan je od kontroverznijih neženja koji su se u ovom showu natjecali kako bi pronašli ženu svog života. On je u finalu sezone koja se u Australiji emitirala prošle godine odbio izabrati pobjednicu. Nedavno je izjavio da je tijekom snimanja imao mračne periode i čak je jednom na nekoliko sati pobjegao sa seta i skrivao se u grmlju. Bivša ragbijaška zvijezda kaže da se jednostavno nije znao nositi s pritiskom i požalio se da mu je nedostajalo vremena da bude nasamo sa svakom djevojkom i otkrije s kojom se najbolje slaže.

Foto: Instagram Asos

– Kamere su nas stalno pratile i bile nam blizu. Činilo se da je sve namješteno i u takvom okruženju nisam se mogao zaljubiti – objasnio je Nick i poručio da više nikada ne bi sudjelovao u ovom showu. U sljedećoj sezoni australske verzije ‘Gospodina Savršenog’ publika će gledati Matta Agnewa koji je po zanimanju astrofizičar. Sezona je snimljena i još nije startala s emitiranjem, ali procurila je informacija da je Matt pronašao ljubav u showu.

U Kanadi je u sezoni prikazanoj prije dvije godine Gospodin Savršeni bio bivši igrač bejzbola Chris Leroux. Na kraju sezone 35-godišnji Chris odlučio je da će ljubavno putovanje nastaviti s Mikaelom Wightman, a tu odluku je donio nakon što ga je nogirala Lyndsey Gavin. U finalu Mikaeli nije ponudio zaručnički prsten, nego ga je ostavio u džepu i rekao da će joj ga dati kad oboje budu spremni na taj korak. No ipak se nije odlučio na to pa ga je i Lyndsey ostavila.

Foto: Instagram Asos

Paul Janke je PR menadžer i Mister Hamburga 2009. koji je odabran za Gospodina Savršenog u njemačkoj verziji ovog realityja koji se na TV-u prikazivao 2012. Snimanje se odvijalo u Cape Townu, a u finalu je Paul odlučio da je 27-godišnja Anja Polzer njegova odabranica.

Tri mjeseca nakon finala showa javnost su obavijestili da više nisu zajedno jer su im ta tri mjeseca bila teška te da nisu funkcionirali kao par. Emisija je snimljena u studenom 2011. i nakon toga su odmor proveli u Americi, ali nisu baš kliknuli i odlučili su otići svatko svojim putem. Iako još nije upoznao ženu svog života zahvaljujući ovom televizijskom showu, Paul je postao poznata i tražena televizijska ličnost. Oliver Sanne bio je Savršeni u petoj sezoni njemačke verzije i njegove kandidatkinje dolazile su iz svih dijelova svijeta. On je odabrao Liz Kaeber, ali ubrzo nakon kraja showa ta veza je pukla.

Spencer George Matthews postao je poznata osoba zahvaljujući brojnim showovima u kojima je sudjelovao, a 2012. bio je Savršeni u britanskom “Bacheloru”. Zaljubio se u Khloe Evans, ali veza je jako brzo pukla zbog Khloeine nevjere. Ipak, Matthews je danas u sretnom braku s manekenkom Vogue Williams i imaju sina Theodorea. Alex Marks imao je čast biti britanski Savršeni u ovogodišnjoj sezoni popularnog showa i on je za svoju odabranicu izabrao Aliciu Oates. Imali su i planove za vjenčanje, ali poslovne obveze su ih udaljile i na kraju su prekinuli.

Ni Zac Franich, zvijezda novozelandskog ‘Gospodina Savršenog’ nije uspio ostati u vezi koju je započeo u showu, ali sreću je pronašao kasnije s TV voditeljicom Erin Simpson s kojom se zaručio nakon godinu dana veze.

Pogledajte koji parovi su ljubav pronašli u showu "Život na vagi"

Komentara 1

KA
karlodrago
22:31 08.07.2019.

Ovim zgodnim napuhanim dečkima nedostaje ono što i curama ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije