Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vruće' teme

Mila Elegović savjetovala Vlatki Pokos: 'Oženjeni muškarac = bježi, bježi'

Vlatka Pokos
Foto: Narodni radio
1/6
09.07.2014.
u 12:39

"Muškarci su fantastična bića i život bi bio grozan bez njih. Prekrasan je taj ping-pong između njih i žena'', rekla je Mila

Dvadeset godina od izlaska pjesme 'Metak (Kad će taj petak)' Vlatka Pokos odlučila je napraviti remiks svog najvećeg hita u karijeri.

Predstavila ga je premijerno u ''Glazbenom showu Dalibora Petka'' na Narodnom radiju.

"U ono vrijeme, 1994. godine, ta je pjesma bila najpopularnija među vojnicima. Čim sam čula pjesmu, svidjela mi se, jer je u toj eri dance glazbe Metak bio drugačiji. Tekst je bio provokativan, ali nisam u tome vidjela problem, već dobru zafrkanciju", rekla je Vlatka u radijskoj emisiji u koju se javio i autor teksta Papageno.

"'Napisao sam taj tekst za sebe, ali čim je pjesmu čuo Zoran Škugor rekao je, to je pjesma za Vlatku", otkrio je Papageno, najavivši da je i njegov plan vratiti se na glazbenu scenu. Produkciju novog remiksa potpisuje Boris Đurđević.

''I danas izlazim u klubove, doduše češće ljeti, i to me ponukalo napraviti ovaj remix, jer ljudi i danas traže da pjevam Metak. I stara verzija još uvijek je dobra, ali novi remix ima brži ritam i ja drukčije pjevam", rekla je pjevačica koja je završila drugu godinu studija na fakultetu.

Foto: Narodni radio

"'Odlično je, svakome tko ima mogućnost studirati u ozbiljnijim godinama to preporučujem", kaže Vlatka, koja je i dalje među najboljim studentima, a iz druge godine ostao joj je tek jedan ispit. Vlatka je u emisiji dobila zadatak pripremiti pitanja na neviđeno za jednu svoju kolegicu, a kad je s druge strane telefona čula glas Mile Elegović, silno se obradovala. Vlatku je zanimalo prima li Mila vruće SMS-ove noću, na što je Elegović potvrdno odgovorila, a onda je zatražila i Milin savjet o muškarcima.

"Muškarci su fantastična bića i život bi bio grozan bez njih. Prekrasan je taj ping-pong između njih i žena'', rekla je Mila te nastavila: ''A oženjeni muškarci pec-pec. Oženjen muškarac jednako je upomoć, jednako je bježi, bježi...'' rekla je Mila.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Vlatka je priznala da se nada da će ljeto provesti u dobrom društvu, a odgovorila je i na par kratkih pitanja.

"Biram toples ispred badića, brod ispred kućice, a šampanjac ispred koktela. Muškarac mora biti samo malo mlađi, a preferiram svjetlije tipove sa svijetlim očima", rekla je pjevačica koja će za Metak snimati i video.

Foto: Narodni radio

"'Vrijeme je i da moj najveći hit konačno dobije spot", izjavila je Pokos.

>>Mila Elegović: Usred noći dobivam vruće sms-ove

>>Mila Elegović predstavila svoju 'Kradljivicu srca'

Komentara 1

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
13:28 11.07.2014.

Ma bi ova te poslušala da slobodni i mlađi imaju para! P.S: Vidim da ova jadnica već najmanje 10 godinama nosi isti sat!Izgleda da je u teškoj krizi!moja bi meni oči iskopala kad joj nebi barem svake 2 godine kupioio neki novi sat!{Sad jre izrazila želju da joj kupim U-BOAT{brate mili malo manji je od sata na katedrali}

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije