Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

Mila Elegović: Usred noći dobivam vruće sms-ove

perwoll fashion.hr
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/15
27.06.2014.
u 22:14

Usred noći dobivam vruće sms-ove priznala je Mila Elegović

Usred noći dobivam vruće sms-ove priznala je glumica i pjevačica Mila Elegović. Od koga? Nije rekla već zapjevala. Mila je naime ovog petka navečer ekskluzivnim koncertom otvorila Perwoll Fashion.hr Cruise koji se održava na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu.

Iza Umjetničkog paviljona okružena zelenilom i znatiželjnim pogledima Zagrepčana Mila je otpjevala nekoliko pjesama s novog albuma Kradljivica srca. Slobodno se pravite da znate riječi. Bit ce mi lakše, našalila se Mila pa joj se jezik (od uzbuđenja?) pomalo spleo.

Kako Mila zvuči? Puno sigurnije nego kad govori. A glazbe u izvedbi 10ero članog benda mogle bi se posramiti i mnogo dugovječnije i estradne pjevačice.

>>Pogledajte kako i s kim je Vlatka Pokos proslavila rođendan

Foto: Grgur Žučko/pixsell

Komentara 7

ST
strsljen2013
23:24 27.06.2014.

Draga moja ti bi usred noći trebala dobijati nešto drugo a ne SMS-ove.

KL
klasika
08:13 28.06.2014.

još jedna koja ne zna starjeti s dostojanstvom. Ne dolazi više na radio Mariju!

Avatar žič
žič
10:39 28.06.2014.

radodajka......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije