Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Mateo glumi u kazalištu, a Monica pjevala Džombi na svadbi

supertalent
16.09.2010.
u 19:53

Mateu nije bio problem ostajati budan do dva u noći zbog proba za predstavu “Saloma”, a Monica pohađa solopjevanje i želi ići na jazz akademiju.

Vrata novim glazbenim, plesnim, sportskim i ostalim talentima otvaraju se sutra drugom sezonom Supertalenta na Novoj TV. Hoće li novi pobjednik i finalisti uživati u dugotrajnoj medijskoj eksponiranosti ili ćemo ih zaboraviti odmah nakon završetka showa, pokazat će vrijeme. Tihomir Bendelja je nakon pobjede u Supertalentu nizao uspjehe, pa je na Europskom prvenstvu u twirlingu, održanom u Škotskoj, ponio titulu trostrukoga europskog prvaka i posvetio se trenerskoj karijeri.

Uloga Ivana Krstitelja

Osim za pobjednika, show je bio izvrsna odskočna daska i za neke od finalista. Mateo Ravlija (14), koji je svojom izvedbom pjesme “Raise Me Up” rasplakao članicu žirija Ninu Badrić, danas je učenik prvog razreda Opće gimnazije u Rijeci i član glumačke postave u predstavi “Saloma” redatelja Branka Brezovca!

– Mnogo se dobrih stvari Mateu dogodilo nakon završetka showa, a najvažnija je uloga Ivana Krstitelja u Krležinu komadu “Saloma”, čime je on više nego oduševljen – ispričala je mama Danijela. Za Ravlijin kazališni debi najzaslužnija je majka redatelja Brezovca koja je vjerno gledala show i zamijetila njegove glasovne sposobnosti.

– Kad je Mateo imao finalni nastup, Branko se zatekao kod svoje mame i oduševio se njegovim pjevanjem, nakon čega je odmah pokušao stupiti u kontakt s nama, što nije bilo jednostavno jer našeg broja nema u imeniku – kaže Danijela Ravlija koja je sina pratila na premijeru predstave u Crnoj Gori, a uskoro će je imati priliku gledati i zagrebačka publika.

Skladateljica i pjevačica

I Mateova sugrađanka Monica Rogić nakon finala je nastavila koračati glazbenim stazama.

– Nedavno sam objavila singl “Vjerujem ti”, stihove sam sama napisala, a s Oljom Dešićem radim na prvom albumu za koji bih voljela sama napisati pjesme – skromno će talentirana 14-godišnja učenica koja mašta da bude profesorica glazbenog i završi jazz akademiju. Monica je pjevala i na svadbi Belme Hodžić i Mirze Džombe, a bila je to Mirzina želja jer su Monicini roditelji njegovi prijatelji. Mladencima je za prvi bračni ples otpjevala “Moj lipi anđele” i “Can’t Help Falling in Love”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije