Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOGODIŠNJE ŽELJE

Marko Grubnić: 'Svim svojim Hrvatima želim da više nikada ne osjetimo potres, nemoć i strah'

Foto: privatni album
1/10
01.01.2021.
u 09:09

U Instagram čestitki Marko Grubnić podijelio je što su mu želje za novu godinu.

Poznati modni stilist Marko Grubnić od 2020. godine oprostio se sa stilom. Naime, u novogodišnjoj čestitki koju je objavio na Instagramu otvoreno kaže da će odabrati ljubav umjesto straha, ali njome ohrabruje i sve oko sebe unatoč teškim okolnostima koje je protekla godina donijela.

"Ovako planiram započeti svoju 2021. godinu ... Ispunjenu ljubavlju i mirom ... Umjesto straha odabrat ću LJUBAV. U godini koja se bliži kraju i za koju sam siguran da bi je večina nas željela zaboraviti, prikupili smo i lijepe snove i odluke, od srca vam želim da svi ti neispunjeni snovi postanu stvarnost i da budete sretni i mirni u svom srcu", započeo je Grubnić u objavi.

Foto: Instagram screenshot

"2020. godina je godina koja je promijenila svijet i svima nam je bilo stvarno teško. Blagoslovljen sam što sam ostao zdrav i to je ono što želim svima, samo da ostanemo zdravi. Svim svojim Hrvatima želim da više nikada ne osjetimo potres, nemoć i strah kojeg smo bili svjedoci u ovoj godini ... Zbogom 2020., spreman sam za sretnu, uspješnu i najbolju ikad 2021. godinu", kazao je za kraj.

Podsjetimo, nedavnom objavom uoči Božića Marko je otkrio da slavi kod kuće, i to ne s roditeljima kakoje inače to radio već s Momčilom Gurovićem.

"Želim svima prekrasan i miran Badnjak ispunjen ljubavlju, srećom i radošću. Sretan Božić od moje obitelji vašoj... Ne umanjujem stvari ako kažem da nam je svima 2020. godina bila vrlo izazovna, na kraju čak niti za Božić fizički nismo zajedno (po prvi put u mom životu), ali zato smo zajedno u mislima i u srcu, i bit ćemo zauvijek. Ne postoje prave riječi kojima bih opisao koliko mi danas nedostaju moji roditelji, čudno je što se ne možemo zagrliti, paziti jedne na druge, večerati zajedno, smijati se kao uvijek na Badnjak...", napisao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije