Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tekst napisao arsen

Mario Huljev i Matija Dedić snimili spot za singl 'Novo'

mario huljev
Foto: PR FOTO
1/2
10.11.2014.
u 19:00

Mario Huljev i Matija Dedić predstavljaju nam prvu zajedničku diskografsku suradnju, a kako dvojica iznimnih glazbenika zvuče u retro disco-jazz aranžmanu, možete pogledati i poslušati u njihovu novom spotu...

Još jedna uspješna godina za Maria Huljeva bliži se kraju.

Nastup na 61. zagrebačkom festivalu, nominacija Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu, objavljivanje drugog samostalnog albuma ''Dođi po još'', hodanje u kopitima po zagrebačkoj špici, nastup na festivalu dalmatinske šansone s pjesmom ''Jedan dan'', potvrđen nastup na 62. zagrebačkom festivalu, a kako kaže Mario: ''Sve su to već stare vijesti i vrijeme je za nešto 'Novo', usput i prigodno s dolaskom nove godine.''

Mario Huljev i Matija Dedić predstavljaju nam prvu zajedničku diskografsku suradnju, a kako dvojica iznimnih glazbenika zvuče u retro disco-jazz aranžmanu, možete pogledati i poslušati u njihovu novom spotu.

Pjesma ''Novo'', za koju je stihove napisao Arsen Dedić, a uglazbio i producirao Silvio Pasarić, četvrti je singl i treći videospot s albuma ''Dođi po još'', koji smo upoznali kroz pjesme ''Pusti zmaja da leti'', ''Budi tu'', i ''Dođi po još''.

Videospot, čiju režiju potpisuje Matej Matijević, sniman je tijekom nastupa u klubu Shock Show Industry, pa se u ulozi domaćina pojavljuje i bezvremenski Mario Petreković.

Suradnja na pjesmi ''Novo'' ujedno je i najava zajedničkog albuma ovog zanimljivog dvojca koji bi se u prodaji trebao pojaviti u prvoj polovici 2015.

>>Hrvatska senzacija na saksofonu i jedan od najboljih hrvatskih muških vokala u srijedu u Saxu!

>>Mario Huljev održat će promociju novog albuma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije