Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagluhi Vinkovčanin briljira u plesu, ali i u školi

Marijan Kešinović: Nakon ulaska u finale još ću više vježbati

supertalent
Nova TV
29.11.2009.
u 18:03

- Najteži su nam bili trenuci čekanja, ali kad je Dubravko rekao da prolazimo, našoj sreći nije bilo kraja - rekao nam je Marijan koji je dodao da mu je žao što Mirta Krsnik nije prošla.

Marijan Kešinović i Deborah Šuker iz Vinkovaca svojim su sjajnim plesnim nastupom u posljednjoj emisiji “Supertalenta” oduševili žiri ali i brojnu TV-publiku diljem Hrvatske. Uspjeh je još i veći kad se zna da mladi Marijan (14) bez slušnog aparatića čuje tek nešto više od 10 posto.

- Najteži su nam bili trenuci čekanja, ali kad je Dubravko rekao da prolazimo, našoj sreći nije bilo kraja - rekao nam je Marijan koji je dodao da mu je žao što Mirta Krsnik nije prošla.

Nakon prolaska među 10 najboljih, svi su željeli čestitati, no Marijan kaže da ga ulazak u finale neće promijeniti.

– Ne, ne razmišljam o slavi, naprotiv sad ćemo još više vježbati, svaki slobodni trenutak posvetit ću plesu kako bi bili još bolji - ispričao je Marijan, a na pitanje ima li tremu pred nastup u finale, odlučno je rekao da će Deborah i on pokušati biti tako dobri da se nikoga neće bojati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije