Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živopisan farmer

Marijan iz 'Ljubav je na selu': Stallone mi je ostao dužan 200 dolara

Foto: RTL
1/4
01.07.2020.
u 22:30

U novoj sezoni showa gledat ćemo Marijana koji je godinama živio u Americi, a u ovoj sezoni najstariji je natjecatelj.

Ove nedjelje na RTL-u svoje životne priče u showu "Ljubav je na selu" predstavit će deset farmera i jedna farmerica. Ljubav je nekima od njih već pokucala na vrata, ali nije potrajala, a neki se nadaju kako će im upravo ovaj show konačno donijeti sreću u ljubavi. Jedan od natjecatelja čija životna priča definitivno privlači pažnju je i 69-godišnji Marijan Ceravac. On je najstariji i najživopisniji farmer 13. sezone 'Ljubav je na selu', a iza njega je bogato životno iskustvo.

1/10

Naime, Marijan je povratnik iz SAD-a gdje je radio kao profesionalni vozač, a budući da je po stuci građevinski inženjer, pomagao je i na izgradnji brojnih američkih mostova i nebodera.  U Americi je vozio party bus u kojem je vozio i Sylvestera Stallonea i Arnolda Schwarzeneggera. - Stallone mi se nije svidio. Ostao mi je dužan 200 dolara. Vozio sam ga do jedne zgrade gdje se želio fotografirati i sve sam mu dogovorio, ali to su takvi ljudi, napraviš im uslugu i onda tko te šiša. Schwarzenegger je OK. Iznenadilo me što uopće nije tako velik kao na televiziji. - rekao je za RTL.

Iza njega su tri braka, najduži je trajao 38 godina, a od žene njegova života razdvojili su ga teška bolest i smrt. Marijan svoje slobodno vrijeme provodi putujući i odlazeći u toplice, a jedino što mu nedostaje je odabranica koja bi ga razumjela i uljepšala mu dane u mirovini.

VIDEO Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije