Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarazila se u zadru

Zaražena HRT-ova novinarka otkrila kako se osjeća: 'Simptomi su još prisutni'

Foto: ATP Umag 2019.
1/8
25.06.2020.
u 12:44

Prije dva dana potvrdila je da je pozitivna na COVID-19 te da se vjerojatno zarazila na Adria Touru u Zadru dok je intervjuirala tenisače.

Nakon što je na društvenim mrežama potvrdila da je pozitivna na koronavirus, novinarka sportske redakcije HRT-a Mirna Zidarić sada je objavila kako se osjeća.

1/5

"Samo da se javim i još jednom zahvalim svima. Potpuno me zatekla količina ljubavi i podrške (da ne kažem pozitive...) Opće stanje mi je bolje iako su simptomi blage naravi još prisutni. Nadam se da će se uskoro i ti blagi povući te da će se svi moji kontakti neokrznuti izvući", napisala je na Instagram Storyju Mirna.

Prije dva dana potvrdila je da je pozitivna na COVID-19 te da se vjerojatno zarazila na Adria Touru u Zadru dok je intervjuirala tenisače.

Foto: FIBA/Screenshot

"Dragi prijatelji, članovi ove male Instagram družine, kolege novinari… uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti – ovim vas putem želim izvijestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer, jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na COVID-19 bio je pozitivan.

Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim liječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje. Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno.

Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom. Kada sam u ranijim objavama znala koristiti hešteg budi pozitivan ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena", zaključila je.

Jedan od sudionika bio i je i tenisač Grigor Dimitrov koji je prvi bio pozitivan na koronavirus. Nakon njega testirali su se i ostali sudionici i testovi su pokazali kako je zaražen i naš tenisač Borna Ćorić, kojeg je intervjuirala i Mirna.

U svojoj objavi za javnost Borna je rekao kako nema simptome, ali je zamolio sve koji su bili s njim u kontaktu da se obrate liječnicima i epidemiolozima. Tenisač Novak Đoković nije se testirao u Zadru nego je test napravio po povratku u Beograd te je otkriveno da su i on i supruga Jelena pozitivni na COVID-19.

 

Ključne riječi

Komentara 8

CO
Cobra_
13:48 25.06.2020.

I kako se osjeća i koje to simptome ima?

SM
siki_miki
14:09 25.06.2020.

hešteg ?? Zar smo i mi počeli po Vuku?

Avatar vratar1
vratar1
13:41 25.06.2020.

PRIJE 2020...ah, prehlađen sam... 2020. zaražen sam bez simptoma, postajem glavna vijest u državi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije