Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Publika nije zadovoljna kako je žiri ocijenio jedan par: Ocjene nisu fer

Foto: Dario Njavro/HRT
1/7
04.10.2020.
u 10:50

Meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember koji su pjevali 'Sve još miriše na nju' Parnog Valjka dobili su ukupnu ocjenu 23, a najbolje ocjene dobio je Ivan Šarić i Lara Antić.

Jesensku shemu zabavni program HRT-a otvorio je novom sezonom showa "Zvijezde pjevaju" koja je s emitiranjem počela sinoć. Voditelji su dobro nam poznati i uigran par Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a u žiriju je došlo do manjih promjena i Danijeli Martinović i Mireli Priselac Remi u žiriju su se pridružili Jurica Pađen i Marko Tolja. Osam parova sinoć je nastupilo na pozornici HRT-a, a žiri je najviše oduševio Ivan Šarić koji je nastupao s mentoricom Larom Antić Prskalo iz grupe Bang Bang i oni su osvojili sinoć čak 32 boda.

Prostora za poprave svoju izvedbu u sljedećem nastupu imaju meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember koji su pjevali 'Sve još miriše na nju' Parnog Valjka. Pađen je izvedbu ocijenio uvjerljivom, a Danijela je rekla kako je Kristina pojela izvedbu te da joj se sviđa njena energija, ali na kraju ocjene nisu bili baš velike i ovaj par osvojio je 23 boda. Publika ne dijeli isto razmišljanje kao i članovi žirija i to su jasno dali do znanja u komentarima koje su ostavili na Facebook stranici showa.

- Trebali su dobiti bolje ocjene. Bili su odlični...a žiri???? Dalo bi se raspravljati, palac dolje za žiri. Ocjene nisu fer. Super su bili, zaslužili su više. Zaslužili su bolje ocjene - složni su gledatelji koji smatraju da je ovaj par zaslužio bolji plasman i ocjene.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Milas
12:25 04.10.2020.

Promaseno. Prvo, ne znas tko je mentor a tko tzv zvijezda jer su svi uglavnom nepoznate osobe i bez sluha, osim Sarica. Drugo, promasen ziri jer nitko od njih nije dovoljno elokventan i duhovit. Dosadno i naporno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije