Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na sudu s bivšim

Linda Evangelista traži alimentaciju od 46 tisuća dolara

linda evangelista
pixsell
02.05.2012.
u 08:58

Bivši supermodel ima petogodišnjeg sina s francuskim milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultom s kojim će se ovog tjedna naći na njujorškom sudu

Linda Evangelista sprema se na sud s ocem svog petogodišnjeg sina. Naime, još u vrijeme dok je Linda rodila, otac malog Augiea, francuski milijarder François-Henri Pinault, izlazio je s glumicom Salmom Hayek s kojom ima četverogodišnju kćer Valentinu.

Manekenka traži da Pinault, čije se bogatstvo procjenjuje na 12 milijardi dolara, daje svom sinu 46.000 dolara mjesečno za alimentaciju i naoružane zaštitare koji će ga čuvati.

– Moram ga zaštititi – objasnila je Evangelista (46) zašto traži novac za osobne čuvare. Prošle godine inzistirala je na dadiljama koje rade od 0 do 24.

– Kada radim, to je ponekad i po 16 sati dnevno. U danima kada nisam na snimanju, radim na svom izgledu. Moram biti u teretani. Imam tretmane ljepote. Moram se spremati za sljedeći posao i stalno biti na treningu, kao sportaši.

Par se nije mogao nagoditi i slučaj će završiti na sudu u New Yorku. Očekuje se da će proces trajati četiri dana. Osim novca za životne troškove, manekenka traži i da otac osigura svom prvom sinu identičan dom u kakvom žive Salma Hayek i njezina kći, a procjenjuje se na 13 milijuna dolara.

No njujorški odvjetnik specijaliziran za razvode Roul Felder procjenjuje da će Evangelista teško dobiti sve što je zamislila, jer sud ne određuje odštete po imetku onoga tko ih treba platiti, nego prema stvarnim potrebama odgoja djeteta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije