Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelili su taj komentar

Lejlu i Tarika ispod fotografije dočekao uvredljivi komentar: Uvijek se iznenadim kakvog polusvijeta ima

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/8
04.07.2021.
u 20:05

Taj komentar i Lejla i Tarik objavili su na svojim Instagram storyjima, a Lejla je poručila: Nikad nemojte biti kao on.

Glumac i voditelj Tarik Filipović i njegova supruga Lejla Filipović ostali su u šoku kada su vidjeli kakav uvredljiv komentar im je korisnik Instagrama ostavio ispod jedne zajedničke fotografije objavljene na ovoj društvenoj mreži. Taj komentar i Lejla i Tarik objavili su na svojim Instagram storyjima, a Lejla je poručila: Nikad nemojte biti kao on. Tarik je podijelio komentar u kojem je korisnik napisao: Baliđzani i Tarik je napisao: Uvijek se iznova iznenadim kakvog polusvijeta ima... Ovo je komentar na fotografiju supruge i mene.

Zbog sve većeg broja ovakvih komentara na društvenim mrežama prije dva mjeseca pokrenuta je i kampanja koju je osmislio Bosanskohercegovački magazin Buka. Na svom YouTube kanalu objavili su i video kampanje nazvane 'Hejt, SLOVEni, još ste živi?', a u kojem su sudjelovali i glumac Goran Bogdan i pjevačica Severina.

Foto: Instagram

- Hejteri nisu baš hrabri ljudi. Najviše se vole sakrivati pod izmišljenim profilima ili kao anonimni komentatori pod vijestima u medijima. Svejedno, izgleda da su se malo pritajili, stvarno ih nema puno ovih dana. Puno je više pozitivnih komentara na spot, ma gotovo 98 posto su pozitivni na mojim kanalima. Nisam dobila poziv, sama sam se ugurala čim mi je Peki (Predrag Ličina, redatelj spota) pričao što je smislio. Bili smo strašno nestrpljivi da to snimimo jer je trebalo nešto vremena da nađemo neku mirniju situaciju između drugog i trećeg koronavala i uskladimo termine svih nas - rekla je Severina prije nekoliko tjedana promovirajući ovu kampanju.

Komentara 21

Avatar zpAgram
zpAgram
07:47 05.07.2021.

Ako ne žele komentare koji nisu uvijek pozitivni ne trebaju se stalno prezentirati u javnosti, to je malo teže jer od te javnosti žive, ako ih to smeta mogu na primjer raditi na blagajni ili u pekarnici.

Avatar whitesox
whitesox
22:39 04.07.2021.

Mene svi u serviji i u većem djelu BiH nazivaju ustašom i šta bih ja sad triba? Plakat?

DO
DonQuijote
21:10 04.07.2021.

Ooo jos jedne zrtve. Predlazem da se osnuje fond koji bi ublazio njihove patnje a bilo kakvo ismijavanje njihovih likova i djela proglasilo govorom mrznje i ostro kaznjavalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije