Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon razvoda

Kristina Bradač nakon razvoda u vezi sa 27-godišnjim građevinarom

'16.11.2010., Zagreb - Manekenka Kristina Bradac Smoje. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
31.08.2011.
u 19:44

Sreću nakon razvoda od nogometaša Darija Smoje pronašla je u 27-godišnjem Miri Radiću, prenosi internetski portal story.hr

Kristina Bradač ponovno je zaljubljena! Sreću nakon razvoda od nogometaša Darija Smoje pronašla je u 27-godišnjem Miri Radiću, prenosi internetski portal story.hr. Bivša manekenka i građevinski poduzetnik te vlasnik fitness centra Colloseum, koji je završio dva fakulteta - građevinski i kineziološki, zajedno su nekoliko tjedana, a može ih se vidjeti na društvenim događanjima.

Od supruga se odlučila razvesti u travnju ove godine, a razlog tome, pisali su tada svi mediji, bila je Darijeva nevjera. Čim je to doznala, Dario se iselio iz zajedničkog doma. Ni Kristina ni Dario o razvodu i životu nakon bračnog kraha nisu govorili u javnosti.

Ključne riječi

Komentara 5

HR
hr76
20:49 31.08.2011.

Ma tko su dovra... Kristina Bradač i Darijo Smoje? Pa jel ja to čitam Večernji ili Gloriju?!? Uozbiljite se!

LU
Lujo123
22:04 31.08.2011.

Čini se kak novinarima VL nestaje tema, pa pišu bedastoće!!

FE
Felicijen
03:42 01.09.2011.

Što, ponestalo nogometaša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije