Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Pantović Panta

Kralj kulinarskih emisija oduševio Milanovića: 'Osobno me nazvao i nahvalio'

Foto: RTL, Robert Anic/Pixsell
1/5
10.01.2021.
u 11:11

Pobjednik Masterchefa i sudionik brojnih drugih kulinarskih showova u prvom trenu nije ni znao da razgovara s predsjednikom Milanovićem.

Ljubiteljima kulinarskih TV emisija ime Vladimira Pantovića Pante itekako je poznato. Panta je sudjelovao u brojnim showovima među kojima su 'Punom parom', 'Kuhan i pečen', 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 'Večera za 5 na selu', Masterchef - u kojem je odnio titulu pobjednika, tri puta je pobijedio u emisiji 'Večera za 5', a nedavno smo ga gledali i u 'Tri, dva, jedan - ho ho ho'.

 S obzirom na to da obožava kuhati pred kamerama, na društvenim mrežama su ga prozvali i kraljem kulinarskih emisija, a da mu taj nadimak doista pristaje potvrđuje i to što ga je predsjednik Zoran Milanović osobno nazvao prije nekoliko dana nakon što je njegov tim ispao iz showa.

Foto: RTL/Screenshot

Pecao je kad ga je Zoran Milanović nazvao i u tom trenutku nije ni shvatio s kime razgovara. - Čestitao mi je i rekao da mu je jako žao što smo moj tim i ja ispali iz showa. Drago mi je da je predsjednik pratio naše emisije, puno je puta bio moj gost i probao moje specijalitete. Dugo se znamo, u mojoj konobi je i objavio kandidaturu za predsjednika Republike. Jako mi je drago i svima u svom timu sam javio da smo dobili pohvale od predsjednika. Iako smo ispali iz emisije, mi smo moralni pobjednici - kazao je Panta za 24 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije