Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrška kolegici

Kotiga se javio porečkom restoranu i tražio besplatne palačinke, ubrzo je stigao njihov odgovor

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/15
31.08.2020.
u 12:56

Kotiga je niz snimki objavio na svom Twitter profilu u kojima komentira situaciju sa 'svojom kolegicom' Doris.

Dean Kotiga, hrvatski lovac i samoprozvani influencer, oglasio se na društvenim mrežama o slučaju influencerice Doris Stanković koju je restoran u Poreču odbio za suradnju.

Kotiga je niz snimki objavio na svom Twitter profilu u kojima komentira situaciju sa 'svojom kolegicom' Doris.

1/6

"Službeno očitovanje o nedavnom slučaju kolegice influencerice Doris Stanković", napisao je na snimkama.

"Ja sam skandalozno šokiran, isfrustriran... Mislim da nisu fer, mi influenceri smo isto ljudi, mi isto moramo jesti, a oni su joj uskratili ručak... I sad ljudi nju ismijavaju. I sad je fora da se oni kao smiju influencerima, a uopće ne znaju koliko je naša struka influencerska zapravo užasno zahtjevan i stresan posao. Podložan svim kritikama, prepoznavanjima, fanovima... Ti influenceri, to je kao lako. Ja bih preporučio tom restoranu, ne znam, poželio bih mu da mora servirati bezglutenski kruh ili nešto. Ja sam šokiran", objasnio je Kotiga i nastavio:

"Iz dubine duše sam šokiran kako se naša javnost ponijela prema mojoj kolegici influencerici. Ako ovo slušaš, draga Doris, uopće se nemoj brinuti, znaš da je naša struka uz tebe. Hrvatsko društvo influencera je poslalo kružni mail u kojem je osudilo restoran. A ja sam bio u Poreču, ja sam iz Istre i bio sam u Poreču, i tamo su jako čudni ljudi. Oni uopće ne kuže... Influencerstvo je stvarno težak posao i vi koji se smijete tome nemate pojma, može vas biti sram", pričao je i dodao da će on pisati tom restoranu da su se bezobrazno ponijeli, ali da imaju priliku ispraviti tu grešku.

"Da ću ja doći sutra na palačinke, ali ja im čak ni ne nudim reklamu zauzvrat. Ja imam 20k više pratitelja od Doris, ja ću se samo pojaviti i želim palačinke. Nudim im da se ja pojavim u tom restoranu i da zauzvrat dobijem palačinke, zato što sam ja još veći influencer od Doris. Ja samo nudim da se pojavim. Nadam se da neće ispasti neprofesionalni kao što su ispali s njom", zaključio je Kotiga.

 

Kotiga se, kako je i najavio, doista javio porečkom restoranu, a ubrzo je stigao i odgovor.  - Poštovani, naše palačinke su sve super. Vodstvo restorana se upravo svađa u kuhinji oko toga kome će pripasti čast počastiti vas, konobari se mlate tacnama oko toga tko će vas uslužiti, a ja kao voditelj social networka koristim priliku da ja budem taj! Ali, ne brinite, u zamjenu ne tražim podjelu na story. Ali pranje suđa na kraju smjene da. Nadam se da vam se ponuda sviđa te da ćete je znati ugrabiti. S dvije ruke... U jednoj spužva, u drugoj sapun. Unaprijed zahvaljujemo na interesu - uzvratili su mu i na kraju dodali kako doista časte palačinkama. - Već sam javio vlasnicima - dodao je voditelj društvenih mreža uz emotikonu smajlića.

Foto: Instagram screenshot

Dean mu je i na to odgovorio, a potom je poruku poslao i svojoj kolegici Doris.

- U redu, oprošteno vam je sve jer sam dobar čovjek. Hvala i vidimo se sutra-  poručio je Kotiga na kraju dopisivanja te snimio nekoliko videa u kojima je zamolio domaće influencere da i oni oproste restoranu u Poreču te mu daju drugu šansu. Doris Stanković je poručio da mora "još gristi kao on", postati najveći influencer kao on te ponovno poslati poruku restoranu.

Podsjećamo, hrvatska influencerica je svojim videima na TikToku privukla pažnju javnosti. Naime, Doris se na boravku u Poreču javila jednom restoranu i ponudila suradnju. Tražila je točnije besplatno jelo za označavanje restorana na Instagramu, a kad je stigao odgovor restorana nije joj se svidio.

"I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram storyju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Williams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storyju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe. Za vas od našeg osoblja i gostiju nitko nikad nije čuo", napisali su Doris iz restorana, a u nastavku razgovora, Doris su nazvali i guskom. 

Javnost je odmah većinom stala na stranu restorana.

Komentara 77

JK
J. K.
09:42 31.08.2020.

Ok, kužim da neki ne shvaćaju sarkazam, al da vas tolko ne kuži da se Kotiga sprda na račun dotične, to ne mogu nikak progutati......

DU
Deleted user
10:33 31.08.2020.

Kotiga se korištenjem instagrama sprda na račun svih tih "influencera". Samo treba to razumjeti. Sarkastični humor nije za svakoga.

SP
Sjeverni_pol
09:22 31.08.2020.

Mislim da bi influenceri trebali naći neki pravi posao. 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije