Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godinu dana od smrti

Kći Mustafe Nadarevića posvetila emotivnu objavu preminulom ocu, odmah su joj se javili i brojni poznati

Foto: Instagram
1/6
22.11.2021.
u 14:04

Na dan tužne obljetnice pratiteljima na Instagramu javila se i Mustafina kći Nana Nadarević koja se emotivnom objavom prisjetila preminulog oca.

Prije točno godinu dana napustio nas je legendarni glumac Mustafa Nadarević. Mustafa je preminuo u 78. godini života u zagrebačkoj bolnici nakon duge i teške borbe protiv karcinoma pluća.

Na dan tužne obljetnice pratiteljima se na Instagramu javila i Mustafina kći Nana Nadarević koja se emotivnom objavom prisjetila preminulog oca. PR menadžerica objavila je zajedničku fotografiju s ocem i u opis stavila emotikon srca, a njezina je objava odmah izazvala lavinu komentara brojnih poznatih, među kojima su i Viktorija Rađa, Iva Radić, Amar Bukvić, Nika Turković...

Podsjetimo, pokojni glumac Mustafa Nadarević ženio se tri puta, a iza sebe je ostavio i troje djece – kćeri Nađu i Nanu te sina Ašu. Kći Nana po zanimanju je PR menadžerica i jako je aktivna na Instagramu, na kojem je prati gotovo 24 tisuće pratitelja. 

U jednom od intervjua zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan' otkrio je kako su njegova djeca dobila imena: – Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, veoma plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša je nadimak – kazao je svojedobno glumac koji je iza sebe ostavio brojne televizijske, filmske i kazališne uloge. 

Foto: Duško Marušic/PIXSELL

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
17:05 22.11.2021.

Pozdrav iz Rovinja

Avatar AGRAM
AGRAM
16:42 22.11.2021.

Da nije bilo cigareta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije