Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočaran je

Otac Meghan Markle opleo po kćeri: 'Napravila je potpunu budalu od sebe'

Foto: REUTERS/CBS
1/9
22.11.2021.
u 13:10

Vojvotkinja Meghan Markle nedavno je gostovala u emisiji omražene voditeljice i svoje dugogodišnje prijateljice Ellen DeGeneres, a reakcije na njezino pojavljivanje ne prestaju.

Vojvotkinja Meghan Markle nedavno je gostovala u emisiji omražene voditeljice i svoje dugogodišnje prijateljice Ellen DeGeneres, a reakcije na njezino pojavljivanje ne prestaju.

Njezino je ponašanje razljutilo Britance koji su jasno dali do znanja da joj titula vojvotkinje ne pristaje, a sada se javio i njezin otac Thomas Markle koji nije imao nimalo lijepe riječi za Meghan. 

– Meghan je napravila potpunu budalu od sebe i trebala bi izgubiti titulu. Volim svoju kćer, ali njezin nastup bio je smiješan – rekao je Thomas za britanski The Sun.

Vojvotkinja je pristala sudjelovati u raznim šalama pa je tako, između ostalog, zafrkavajući prodavače hrane, pristala raditi svakakve neobične stvari. Radila je čučnjeve, dodirivala se predmetima po licu, a u jednom trenutku pila je mlijeko iz dječje bočice, a upravo je ta scena izazvala lavinu reakcija i razbjesnila Britance, a javio se i voditelj Piers Morgan.

Foto: YouTube/Screenshot

– Debakl s Ellen razotkrio je Meghaninu želju da bude slavna reality osoba na C-listi, a ne kraljevska žena dostojna A- liste. Čak bi i Kardashianke shvatile da je im je štos s uličnim prodavačima ispod časti i da štete svojoj reputaciji. Ovo je na razni djeteta i jako sramotno – započeo je Morgan.

– Potpuno je ponižavajuće da se netko iz kraljevske obitelji tako ponaša i ne samo zato što Meghan izgleda smiješno već zbog toga što i britanska monarhija izgleda smiješno. Već sam to rekao, a sada ću ponoviti: kraljica im mora što prije oduzeti kraljevske titule prije nego što ova drska i pohlepna kampanja uništi sve što je kraljica radila – zaključio je Piers.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'
Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kardinal
14:00 22.11.2021.

Ma žena je glupa za 10.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije