Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima ukusa

Kate Middleton odbila odjeću koju su joj poslale sestre Kardashian

catherine (1)
Foto: Pixsell
1/3
18.11.2012.
u 13:20

Izvor blizak vojvotkinji od Cambridgea rekao je kako Kate ni u ludilu ne bi obukla sakoe leopard uzorka kakve nose Kardashianke.

Kim, Khloe i Kourtney Kardashian poslale su vojvotkinji od Cambridgea, Kate Middleton, kreacije iz svoje modne kolekcije koju su ostvarile u suradnji s Dorothy Perkins. Na veliko iznenađenje sestara Kardashian Kate im je vratila odjeću.

- Kate ni u ludilu ne bi obukla njihove sakoe leopard uzorka, nikad se ne bi u njihovoj odjeći pojavila na nekom događanju - rekao je izvor blizak Kate i dodao kako stil po kojem su poznate sestre Kardashian nije primjeren za jednu vojvotkinju.

- Kraljevska obitelj jako pazi na izgled svojih članova, pogotovo kada imaju javne nastupe - izjavio je izvor.

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:59 18.11.2012.

Obukla bi ona to, ali ne smije.

PA
pancake
22:14 18.11.2012.

leopard uzorak?! ma tko bi nosio taj užas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije