Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
joomboos

Kandidat priznao: Ivu Sanadera bih strpao u ludnicu da mogu!

Foto: screenshot
16.11.2018.
u 19:26

U šestoj epizodi JoomBoosovog talent showa Videostar kandidati su se suočili s neugodnim izazovima. Mentori youtuberi Petra Dimić, Matija Lazarević i Filip Dejanović za početak su ih rešetali zanimljivim pitanjima

Iako na to možda nisu bili spremni, kandidati su morali proći youtuberski psihotest i pred milijunskom publikom i svojim mentorima priznati što rade kad su sami, koga bi strpali u ludnicu da dobiju priliku i kakve porniće gledaju.

Na pitanje 'Koga bi strpao u ludnicu da možeš?' jedan od kandidata iz Filipovog tima, Juraj Vivana, odgovorio je: Ivu Sanadera!

Bilo je još zanimljivih i prilično neobičnih odgovora kandidata, poput toga da su popili vodu iz WC-a na nagovor drugih te da u tajnosti gledaju zabranjene stranice na internetu, a osim razgovora sa 'psihijatrima', kandidati su morali proći i slow motion izazov.

Slow motion izazov

U tom izazovu nisu se samo kretali na čudan način, plesali i skakali, već su si morali razbijati jaja iznad glave, paliti vatru pomoću dezodoransa i slično. Cijelu epizodu pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 2

GI
Gips
22:09 16.11.2018.

Otišli smo u tri p.... materine

AO
ante.oreskovic75
09:33 17.11.2018.

Svi čim prije u Vrapče na liječenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije