Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljena je

Josipu Lisac ganulo pismo koje je dobila od 10-godišnjakinje: 'Ovo je sve'

Foto: Instagram
1/8
19.01.2021.
u 15:43

- Ovo je dokaz da ste bezvremenska žena i umjetnica - poručio joj je jedan od obožavatelja.

U svojoj bogatoj karijeri glazbena diva Josipa Lisac dobila je brojna priznanja za svoj rad i od struke i od publike, no čini se da su joj najdraža upravo ona koja stižu od njezinih najmlađih obožavatelja. Ovih se dana tako na društvenim mrežama pohvalila pismom koje je dobila od jedne 10- godišnjakinje.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

-Draga Josipa, ja sam iz Belišća. Imam 10 godina i prvi put sam vas vidjela kad ste pjevali himnu. Najdraža pjesma mi je "Što me čini sretnom". Čak sam ju naučila napamet mada baš ne znam pjevati. Vidjela sam vas i na RTL Direktu. Pitala sam baku zna li za vas. Rekla je da zna i da je voljela vaše pjesme još u osnovnoj školi. Moj učitelj Zdravko vas isto obožava - napisala je Josipi jedna od njezinih najmlađih obožavateljica. - Jako vas volim i molim vas da mi pošaljete svoju sliku s autogramom - zamolila ju je na kraju i oduševila glazbenicu koja je poslala puno pozdrava djevojčici, njezinoj baki i učitelju Zdravku.

Foto: Instagram screenshot

-Ovo je sve- napisala je Lisac uz objavu, a u komentarima se javila i osoba bliska djevojčici koja je bila oduševljena Josipinom gestom. - Anja je izvan sebe od sreće što ste objavili pismo zajedno sa učiteljem Zdravkom i bakom!! Puno hvala! - stoji u komentaru. - Ovo je dokaz da ste bezvremenska žena i umjetnica - nadovezao se još jedan obožavatelj.

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
karlodrago
16:48 19.01.2021.

Djevojčica je vjerojatno pitala Lisicu zašto nije naučila pjevati Hrvatsku himnu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije