Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LATINO DIVA

Jennifer Lopez prošetala u cvjetnoj kombinaciji, njezini pratitelji primijetili: 'Kakav gaf'

Jennifer Lopez
Foto: Instagram
1/12
30.08.2021.
u 13:20

- Ima sto čuvara iza sebe, pa da niti jedan nije mogao hodati i ispred nje i javiti... Kakav gaf - komentirali su njezini obožavatelji na društvenim mrežama.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (52) jučer je prošetala Venecijom u hlačama cvjetnog uzorka, a njezinim obožavateljima posebno je za oko zapao jedan detalj. Naime, na plaštu koji je latino diva obukla vidjela se etiketa, a njezinim fanovima je to zasmetalo. "Ima sto čuvara iza sebe, pa da niti jedan nije mogao hodati i ispred nje i javiti... Kakav gaf", komentirali su njezini obožavatelji na društvenim mrežama. Dok neki vjeruju da se radilo o previdu, drugi su posumnjali da se radi o smišljenom potezu kako bi zasjenila događanje na koje je došla. Naime, mnogi slavni često prošetaju u odjeći koja na sebi još ima etiketu, pa su korisnici na društvenim mrežama postali sumnjičavi. Neki misle i da poznati etiketu ostavljaju namjerno kako bi se odjeća kasnije mogla prodati po višoj cijeni jer ju ne nosila neka slavna osoba.

Foto: Profimedia
Inače, Lopez je posjetila Veneciju kako bi sudjelovala na modnom eventu brenda Dolce & Gabbana, a ondje se družila s mnogim poznatim licima, poput Heidi Klum, January Jones i mnogih drugih. Latino diva je hlače i plašt kombinirala s topom, a kombinaciju je upotpunila krunom i visokim potpeticama.

Podsjetimo i da je pjevačica i glumica u travnju prekinula zaruke sa sportašem Alexom Rodriguezom (46) te obnovila svoju vezu s glumcem Benom Affleckom (49). Par je prije 17 godina već bio i zaručen.

VIDEO Severinina i Igorova ljubavna priča

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
17:00 31.08.2021.

čuvari su tu da čuvaju osobu, a ne da gledaju što ima na sebi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije