Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Jedno je vrijeme bila posvećena samo obitelji zbog čega se sjajno snašla u ulozi ‘domaćice’

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/5
31.05.2020.
u 21:30

Popularna je i omiljena jer je pred publikom prirodna, spontana i iskrena, a izbija iz njezine goleme fizičke i mentalne energije, iz njezina neodoljiva osmijeha, iz njezina pogleda (‘oči su ogledalo duše’).

Pjevačica Sanja Doležal svojim nas je glasom i lepršavo energičnim nastupom godinama uveseljavala. Djeca, mladi, odrasli i starije generacije – svi su pjevušili njezine pjesme i obožavali je. Popularna je i omiljena jer je pred publikom prirodna, spontana i iskrena, a izbija iz njezine goleme fizičke i mentalne energije, iz njezina neodoljiva osmijeha, iz njezina pogleda (‘oči su ogledalo duše’). Po tekstovima pjesama i lakoći izvođenja, po njezinoj razigranosti na pozornici bilo bi se reklo da je djevojčica i sretna djevojka koju život voli i mazi.

1/4

Planetarni aspekti pričaju dublju priču. To je priča o čvrstom karakteru koji je izgrađen na pogreškama, na borbi žene okružene muškarcima koji je nisu mazili, nego su je motivirali da se natječe s njima. A ti muškarci nisu bili nimalo lagani karakteri. Zato je Sanja uvijek davala od sebe i više nego što je bilo očekivati, više nego što su bile zalihe njezine energije. Stoga je prošla od faze hiperaktivnosti, riskirajući zdravlje, do iscrpljenosti. Ona ništa ne radi polovično, nego se potpuno predaje poslu, sa strašću. Iz svakog iskustva izađe jača, ljubeći život još više i cijeneći ga, zahvalna za ono lijepo, primajući i prihvaćajući križ koji joj Bog ponekad daje da ga ponese.

Vjera joj je neizmjerno jaka i ne da joj da potone, ne da joj da izgubi sebe i ljubav prema životu. Teški su joj periodi u kojima samu sebe preispituje i kada je muči osjećaj krivnje (to je često za nešto što nije učinila, a misli da je trebala) i osjećaj odgovornosti pred njezinim unutarnjim autoritetom (prema ocu, a iz toga proizlazi onaj prema Bogu). Kao televizijska voditeljica voli izazovne programe, poput dnevne emisije (talk-show) “Sanja”. Obožava kada može dati ili prenijeti neku poruku publici i utjecati na nju. Jedno je vrijeme bila posvećena samo obitelji pa se zato sjajno snašla u ulozi ‘domaćice’ u kratkoj kulinarskoj TV emisiji.

Polako, ali sigurno Sanja ide k intenzivnijem povratku na javnu scenu. Zasad joj odgovara kulinarski TV kutak, a dodatno ga obogaćuje “osvježenjima”. Sanja je dosegnula životnu i duhovnu zrelost u svakoj svojoj poslovnoj i životnoj odluci pa joj je život u ravnoteži. Nije baš spremna na velike napore i opsežne pripreme kako bi bila dijelom velikog projekta. Ali prisutnost u emisiji glazbenog žanra u kojem se je proslavila može joj ponovno dati popularnost i zabavu uz manje izazova, a više uživanja...

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije