Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu zapazili

Pozirala u ultrakratkoj haljini: Mnogima je promaknula promjena na koju se Maja odlučila

Foto: Instagram
1/10
27.05.2020.
u 15:37

Promjenu je pokazala na društvenim mrežama, a mnogi su tek zapazili kad je objavila novu fotku.

Pjevačica Maja Šuput odlučila se na promjenu nakon karantene. Sada ima novu frizuru, nekoliko nijansi svjetliju, platinasto plavu kosu. Promjenu je pokazala na društvenim mrežama, a mnogi su tek zapazili kad je objavila novu fotku. Na njoj je odjevena u bijelo od glave do pete. Uz kratku bijelu haljinicu obukla je bijele štikle i sve začinila bijelom torbicom koja ima zlatne detalje. 

Foto: Instagram screenshot

"Dan za sastanke, dogovore, pregovore... Spremam vam nešto jaaaaakoooo veliko" napisala je uz fotografiju koja je dobila brojne lajkove i pozitivne komentare. 

Podsjetimo, Šuput nije krila oduševljene nakon ublažavanja mjere protiv koronavirusa, koje su joj ponovno dopustile nastupe na vjenčanjima.

1/13

Kraljica svadbi, kako je zovu, progovorila je toj vijesti na Instagramu.

"Nitko sretniji od mene jer su opet dopuštena vjenčanja s pravom feštom. E sad tko će od vas biti zadovoljan sa 100 gostiju unutra, 300 vani i tko je sve morao dugo planiranu svadbu prebaciti na drugi termin, to je druga priča...Tko će od prebačenih sad vraćati natrag termin? Kreće novo planiranje , malo svježeg stresa i uzbuđenja svakako. Što vi kazete na sve ovo?", napisala je Maja. 

Ključne riječi

Komentara 2

WA
wannabenovinari
19:50 27.05.2020.

Noge stupaste, a glava kao cijela gornja polovica tijela. Pravi komad, nema što.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:20 27.05.2020.

Promjena? Čekaj, jeste vi ozbiljni, pa ne znate kaj je perika???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije