Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLIJE TRENINGA

Gdje je nestao Gospodin Savršeni? Nakon dugo vremena opet mami uzdahe obožavateljica

Mijo Matić
Foto: Instagram
1/9
27.05.2020.
u 13:37

Mijo Matić hrvatskoj javnosti predstavio se kao Gospodin Savršen u istoimenom RTL-ovom showu.

Nakon što je pokušao pronaći ljubav kao "Gospodin Savršeni", Mijo Matić je nakon sudjelovanja u showu nastavio privlačiti pažnju kao fitness trener upornim objavama nakon treninga. Jučerašnja Instagram priča svjedoči njegovoj top formi, a mišiće je "isklesao" kao nikada dosad.

Mladi vatrogasac obožava vježbanje, a o prehrani kaže kako nije rigorozna, već pokušava sve držati u ravnoteži. Na Instagramu se pohvalio uspjehom treninga, a kasnije je stao na vagu koja pokazuje 88 kilograma.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, u finalnoj epizodi showa „Gospodin Savršeni“ Mijino srce pokušale su osvojiti Mihaela i Nuša te su se tada prisjećale svega doživljenog i bile uzbuđene zbog onoga što ih očekuje.

Mihaela je dočekala Nušu, zagrlile su se i potom pričale o spojevima. „Živimo različito, ali slažemo se oko glavnih tema“, objasnila je Nuša njihov odnos. Sutradan su djevojke provele vrijeme s Mijinim najvažnijim muškarcima u životu, ocem i dva prijatelja. „Nuša je bila favorit zato što je jednostavna. Dijete sa sela, pjevačica, vedra, lijepa...“, rekao je Mijin tata dok Mijo misli da je ipak malo subjektivan jer Mihaelu nije još toliko upoznao. „Drago mi je što sam upoznao Mihaelu i Nušu jer sam kroz njih jako puno upoznao sebe i svima nam je ovo iskustvo bilo od velike koristi“, rekao je Mijo koji se na kraju showa odlučio za Nušu, a potom je u njihovom odnosu uslijedio obrat.

Mijo Matić
1/5

– Snimanje je trajalo gotovo dva mjeseca i ta su dva mjeseca dijametralno suprotna od mojega životnog stila, kad radim dva posla, pišem blogove i doista radim sve što volim i volim sve što radim. Nuša je bila spremna doći u Zagreb, tada je bila u potrazi za poslom i gledala je kako se baviti glazbom. Za mene je to bio velik korak za koji nisam bio spreman. Shvatio sam to tijekom vremena koje sam proveo sam sa sobom, kad sam želio sabrati sve misli i osjećaje. Kao što sam već rekao, osjećao sam se emocionalno prazno i jedva sam se čekao vratiti svojem životu, treningu, poslu i prijateljima… – kazao je Mijo i dodao da je sa svima kandidatkinjama u dobrim odnosima i nije požalio što je odabrao Nušu.

Mijo Matić
1/17

Slovenska pjevačica prva je objavila informaciju o prekidu veze s Mijom i dala je naslutiti da je on inicirao prekid. Mijo je to kasnije i priznao pred kamerama RTL-a u emisiji “Exkluziv” kada je rekao: – Preuzimam svu odgovornost, ja sam kriv. Ja sam napravio rez i ponio sam se loše. Prije prekida Nuši se stalno javljao i slao poruke, a onda joj je nakon četiri dana šutnje poručio da je bolje da se više ne viđaju i zbog tog poteza naišao na brojne kritike na društvenim mrežama gdje korisnici nisu birali najljepše riječi za Miju. 

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije