Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor na Jadranu

Jedan od najplaćenijih sportaša stigao u Hrvatsku s djevojkom: 'Ovo je jedno od najboljih iskustava u životu'

Foto: Instagram
1/6
14.07.2021.
u 11:49

Par je posjetio i Hvar, a u morskim delicijama uživali su u poznatom restoranu Gariful koji je inače nezaobilazna destinacija slavnih glumaca, pjevača i sportaša koji dođu na naš najsunčaniji otok.

Da je Hrvatska jedna od najpoželjnijih destinacija za odmor iz godine u godinu dokazuju brojni poznati, bogati i slavni koji upravo na Jadranu provode svog godišnji odmor. Ovih je dana u Lijepu našu stigao jedan od najplaćenijih sportaša na svijetu te jedan od najuspješnijih motociklista na svijetu Valentino Rossi. Društvo mu pravi predivna djevojka Francesca Sofia Novello. 

Foto: Instagram
Koliko je očarana Hrvatskom manekenka je otkrila i na svom Instagram profilu objavivši nekoliko fotografija s odmora iz Hrvatske. "Jedno od najboljih iskustava u mom životu", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira s Valentinom u Nacionalnom parku Krka.

Foto: Instagram

Par je posjetio i Hvar, a u morskim delicijama uživali su u poznatom restoranu Gariful koji je inače nezaobilazna destinacija slavnih glumaca, pjevača i sportaša koji dođu na naš najsunčaniji otok. Valentinovim dolaskom pohvalilo se osoblje restorana na svojim društvenim mrežama. 

Inače, poznati hvarski restoran već godinama posjećuju najveće svjetske zvijezde poput Toma Cruisea, Demi Moore, Bona Voxa, Lionela Messija, Edwarda Nortona, Neila Patricka Harrisa, a sada se na listu slavnih gostiju upisao i Valentino Rossi.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 


Komentara 5

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
13:23 14.07.2021.

Kad imaš novaca i svugdje možeš, a dođeš ovdje i pun si.komplimenata, onda je to stvarno kompliment. 👍

IC
ICCO
13:24 14.07.2021.

VLF Valentino e viva Croazia per sempre !

18
18071976
16:49 14.07.2021.

Il grande Valentino Rossi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije