Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSI BAKA

Neda Ukraden (70) u kratkoj haljini pozirala na plaži, pratitelji se ne mogu načuditi liniji: 'Ženo, kraljico estrade'

Foto: Instagram screenshot
1/11
14.07.2021.
u 10:50

Pjevačica Neda Ukraden (70) objavila je fotografiju na kojoj je pozirala u kratkoj haljini, a pratitelji su primijetili njen izgled.

Pjevačica Neda Ukraden (70) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala na plaži u kratkoj haljini, ispod koje je nosila crni badić. "Volim ljeto, lito, leto", napisala je pjevačica u opisu, a istaknula je hešteg kojim poručuje da se osjeća lijepo i izgleda lijepo. 

Foto: Instagram screenshot
Pratitelji joj u komentarima pisali da izgleda jako dobro. "Predivni ste", jedan je od komentara. "Izgledate odlično", poručila joj je druga pratiteljica. "Baš si ženo kraljica estrade", poručili su pratitelji pjevačici.

Dodajmo i da je pjevačica prije nekoliko dana objavila fotografiju s plaže te je istaknula da se odmara u Dalmaciji. "S okusom mora, s okusom bora. Ni Dubai, ni Hawaii- nigdje ljepšeg mora!", napisala je tada u opisu. 

Podsjetimo, pjevačica koja i u osmom desetljeću ima fantastičnu figuru otkrila je da je za vrijeme pandemije dobila nekoliko kilograma, a da ih se riješila uz pomoć liposukcijske dijete. Seksi baka, kako je mnogi nazivaju, nedavno je objavila i novu pjesmu 'Jednom kada ovo prođe',  a u svom opusu ima i nebrojeno hitova.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'

Ključne riječi

Komentara 77

IX
Inar xx
11:24 14.07.2021.

Ovaj portal mi se gadi s konstantnim forsiranjem srba i srbije. Goni te se vise u 3 lipe s tim istocnjacima, jednostavno nas gusite s njima. Zar vam nije dovoljno priupitat narod na ulici sto misli o srbima i srbiji pa da vise jednom za vjek vjekova prestanete s tim sranjima o tom srednjevjekovnome narodu. Hrakkkk.................

DV
dvor
11:44 14.07.2021.

kod nas kazu da je najgore kad se stari panj upaIi

Avatar Golum
Golum
11:07 14.07.2021.

A jake kraljice majko mila.....koji postotak plastike je u njoj i koliko se puta zatezala....nek se slika bez sminke pa da vidim onda komentare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije