Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći damira polančeca

Ivana Polančec netočno odgovorila na 13. pitanje u Milijunašu i otišla kući s 5000 eura

Foto: HRT screenshoot
1/5
27.01.2023.
u 08:42

Ivana Polančec na 13. pitanju zatražila je pomoć publike te poslušala njihov savjet, no odgovor nije bio točan. Kviz je napustila s osvojenih 5000 eura.

Četvrtak navečer vrijeme je za novu epizodu kviza "Tko želi biti milijunaš", a u jučerašnjoj emisiji prva natjecateljica bila je Ivana Polančec iz Koprivnice. Ivana je natjecateljica koja svoj nastup u kvizu nastavlja te je na početku jučerašnje emisije imala osvojenih 18.000 eura i čekala su je još tri pitanja.

Prvo je otvorila pitanje za 34.000 eura, gdje je zatražila pomoć. Publiku je pitala koji je grad prema popisu stanovništva iz 1910. godine imao 57.755 stanovnika i bio drugi najveći na području današnje Hrvatske. Ponuđeni odgovori bili su: Split, Osijek, Pula i Varaždin. Publika je najviše, 56 posto glasova, dala Varaždinu, 23 posto glasovalo je za Split, dva posto manje za Osijek, dok Puli nije dodijeljen ni jedan posto glasova.

Ivana je poslušala publiku pa je kao konačan odgovor odabrala Varaždin. No, točan odgovor bio je Pula te je Ivana kviz napustila s iznosom od 5000 eura, novčanom nagradom koja se nalazi na drugom pragu. 

Inače, Ivana je u prošloj emisiji s lakoćom odgovarala na pitanja te došla do onog 13. Prvu pomoć tražila je na 11. pitanju koje je glasilo: Robespierre je bio istaknuti član koje grupacije koja se za revoluciju borila iz najviših klupa Konventa? A – kordeljera, B – žirondinaca, C – fejana ili D – montanjara? Džoker zovi je rekao kako bi izabrao kordeljera ili montanjara pa je Ivana zatražila i drugog džokera pola pola te tako došla do točnog odgovora – montanjara.

Odgovor na iduće, 12. pitanje, Ivana je dala bez džokera, iako nije bila potpuno sigurna. Pitanje je glasilo: Kako se zove slavna slika u čijoj pozadini visi još jedna slika. Odlučila se za odgovor D, odnosno, Whistlerova majka. 

Nakon emisije doznalo se i kako je simpatična Koprivničanka, koja je po struci magistra arheologije i anglistike te radi u osnovnoj školi, kći političara Damira Polančeca, bivšeg potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra gospodarstva, rada i poduzetništva u vladama premijera Ive Sanadera i premijerke Jadranke Kosor. Osim Ivane, Polančec ima i sina Brunu. Ljubitelji kvizova Ivanu su ranije mogli zamijetiti i u Potjeri. Iza nje su dva nastupa u kvizu u kojem je debitirala 2019. godine, a svoju je sreću još jednom okušala prošle godine.

Dodajmo kako je nakon Ivane u jučerašnju emisiju došao natjecatelj Emir Asani s Cresa koji je svojim znanjem i uz pomoć džokera osvojio 18.000 eura te odlučio uzeti taj iznos. Emir je na pitanju za 34.000 eura kazao kako odustaje jer nije siguran u odgovor, a da je nastavio natjecanje, osvojio bi i ovaj iznos jer odgovor koji je planirao ponuditi bio bi točan.

VIDEO Regé-Jean Page proglašen je najljepšim muškarcem na svijetu, a šuškalo se i da će biti novi Bond

Komentara 9

GO
goran2hr
09:30 27.01.2023.

Publika je najgori JOCKER i osim za neka pitanja što se tiču serija sapunica ili estrade, njima nije za vjerovati.

Avatar bozijo
bozijo
09:54 27.01.2023.

Nasjela publici koja je potvrdila njezinu ,očito krivu,pretpostavku.Bolje da je razgovarala sama sa sobom i razmišljala o statusu tih gradova 1910.Ako ne bi došla do glavne luke austro-ugarske mornarice barem bi ju poljuljalo i odustala bi s 18000€.

VK
vječni krojf
09:59 27.01.2023.

Ivani i nije potreban novac kojeg bi publika bila i tako zaradila ,njoj je otac dosta priskrbio pljačkom u HDZ-u.Publika se valjda revanširala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije