Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASMETALO JOJ

Ivana Mišerić pokrenula raspravu na Facebooku, pratitelji je optužili da je nezahvalna i razmažena

Ivana Mišerić
Foto: Instagram
1/8
04.11.2021.
u 10:38

"Je li ovo okej? Ja bih ovo išla vratiti", govorila je Ivana u videu dok je snimala salamu. "Kakav je ovo bezobrazluk?" čuo se muški glas u pozadini.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) na Instagramu se požalila pratiteljima kako su joj u trgovini prodali kraj salame. 
"Je li ovo okej? Ja bih ovo išla vratiti", govorila je Ivana u videu dok je snimala salamu. "Kakav je ovo bezobrazluk?" čuo se muški glas u pozadini.

Ivanin video pokrenuo je raspravu na društvenim mrežama, a brojni pratitelji kazali su kako je Ivana nezahvalna i razmažena. 

"Prije nego što digneš dramu, sjeti se da ima puno ljudi na svijetu koji bi se radovali tom komadiću salame. Ne bi gledali kako izgleda jer od radosti što smiju pojesti ne bi ni gledali kako izgleda. A neki i ne znaju kako salama izgleda. Sve vas, razmažena derišta, treba netko nešto naučiti. Ali takvi, nažalost, nikad ništa ne nauče. A na njezinom mjestu bih se sramila. I još pita je li to O.K.?" glasio je jedan od komentara, koji je prikupio više od 400 lajkova.

Foto: Instagram

"Ne kuži dama da se na inventuri broji salama s početkom i krajem, za koju će taj isti prodavač odgovarati, a 'madam' ako voli samo sredinu, nek se sjeti da ima životinja za nahranit' s tim, a o ljudima uopće da se ne govori", zaključio je komentator.

Inače, Ivanu na Instagramu prati više od 75 tisuća ljudi, a na toj društvenoj mreži često objavljuje detalje iz svog privatnog života te snimke s Otvorenog radija, gdje godinama vodi jutarnji program. 

VIDEO: Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

MM
Mamina maza
11:09 04.11.2021.

strašno iritantna žena sa još iritantnijeg radija. Tamo svi urlaju od izmišljenog 'uzbuđenja'.

RA
ranub1
11:15 04.11.2021.

Pravi je cilj bio pokazati svježe lakirane nokte.

ZA
zagi101
12:56 04.11.2021.

čudi se ko pura dreku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije