Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Gledateljima nisu jasne neke ocjene: 'Dobio je devetku zbog treme? To je bezobrazno'

Foto: RTL
1/5
04.11.2021.
u 09:56

– Sve je bilo super, ali mali je nedostatak što je Mirko imao tremu i bio je ukočen – kazao je Marko. Na ovaj komentar s tremom odmah su se oglasili i gledatelji na Facebooku i nije im baš jasno zašto je zbog treme Mirko dobio devetku.

Vatrogasac Mirko u "Večeri za 5 na selu" jako se potrudio da gostima ponudi ukusna jela, što se vidjelo i u njegovoj slasnoj ponudi na stolu. Za predjelo je pripremio „kašnjake“ – lisnato tijesto punjeno heljdinom kašom i bučinim uljem, što je sve oduševilo okusom. Kandidati su imali samo pohvale za Mirka i njegova jela i to se odrazilo i na ocjenama, ali bilo je i nekih zamjerki. „Domaćin i hrana i iznenađenje, sve mi je bilo odlično!“ kazala je Rea koja je Mirku dala čistu desetku, baš kao i njezin suprug Damir: „Mirko, rasturio si!“ Andreja i Marko nagradili su ga devetkama:

„Sve je bilo super, ali mali je nedostatak što je Mirko imao tremu i bio je ukočen“, kazao je Marko. Na ovaj komentar s tremom odmah su se oglasili i gledatelji na Facebooku i nije im baš jasno zašto je zbog treme Mirko dobio devetku.

 

 

"Ma ekstra!!! A ovaj što je dao devet za 'TREMU' čisti je bezobrazluk. Baba pravila zapečene špagete, a njega ispituje za kore i mlince, hm", "Žalosno je što od 'Večere za 5' traže MasterChef... ako su to sve obični ljudi, znači i večere bi trebale takve biti, nikakvih modernih recepata, znači domaća jela sa sela tj. iz mjesta od kud jesu i na prvom mjestu druženje i zabava...", "Bravo, Mirko, najbolji si! Trebalo je sve 10, a kandidat od 9 sramota zbog treme", "Gospođa je realna za prošlu 6, a krivo smo je osuđivali", ocijenili su gledatelji.

Ključne riječi

Komentara 2

FA
faustina
22:00 05.11.2021.

siroti

AU
austrougarskigeneral
10:48 04.11.2021.

hehe to oni daju ocjene samo radi sebe kažu da je hrana ok onda poslije nije mi se svidjelo nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije