Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska novinarka

Veliki životni i poslovni zaokret Mile Horvat: Seli iz Hrvatske i odlazi s televizijskih ekrana

Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
04.11.2021.
u 08:24

Na televiziji je počela raditi 2003. godine kada je došla na praksu, a prepoznatljivo tv lice postala je dolaskom u redakciju "Dobro jutro, Hrvatska" i nakon toga sudjelovala je u brojnim projektima HRT-a, a zadnjih pet godina je provela na TV Areni.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat, koja je svoju karijeru počela na Hrvatskoj radio televiziji, a zadnjih pet godina je uređivala te vodila projekte i emisije Lige prvaka i Europske lige na TV Areni, odlučila je napraviti veliki zaokret u karijeri i oprostiti se od tv kamera, ali i od života u Hrvatskoj. Mila bi se trebala preseliti u Veliku Britaniju gdje će se okušati u novom poslu - sportske agentice.

- Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gdje sam nestala.. Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i razinu kvalitete koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na suradnji. Nisam planirala takav rasplet, no u ovim mojim godinama nisam željela ići ispod svoje razine i vraćati se na početak karijere otprije devetnaest godina, ispričala je poznata televizijska novinarka koja je karijeru počela graditi na Hrvatskoj televiziji, najprije u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a potom u Sportskom programu HTV-a. Još nisam otišla u potpunosti, ali sam fokus definitivno prebacila na inozemstvo u svakom smislu i tamo sam većinu svog vremena - otkrila je Mila za Jutarnji list svoje nove životne planove.

Na televiziji je počela raditi 2003. godine kada je došla na praksu, a prepoznatljivo tv lice postala je dolaskom u redakciju "Dobro jutro, Hrvatska" i nakon toga sudjelovala je u brojnim projektima HRT-a,a s kolegom Duškom Ćurlićem vodila je i emisuju "Nedjeljom lagano". Ljubav prema sportu kasnije je dovodi u sportsku redakciju HRT-a gdje je vodila neke od najvećih projekata i napravila je brojne razgovore sa svjetski poznatim sportskim imenima. Od HRT-a se oprostila 2013. godine nakon što se suočila s teškom dijagnozom i zbog zdravstvenih problema povukla se ekrana.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

Ključne riječi

Komentara 15

K0
Konjina2.0
11:26 04.11.2021.

Otkrila nam svoje planove? Bome nije. Nemamo pojma šta radi, niti šta će raditi u buduće.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:59 04.11.2021.

Odlična vijest, baš se radujemo. Trebala je otići i prije, kad je bila mlada.

DM
drazen.muhvic
10:29 04.11.2021.

Našla sponzora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije