Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privukla pozornost

Isječak iz novog Marvelova filma postao hit na internetu zbog ove žene: 'Dajte joj Oscara'

Foto: TikTok
1/7
01.07.2022.
u 11:13

Gotovo na samom početku filma "Doktor Strange u multiverzumu ludila" prikazana je starija žena koja je privukla pozornost iako se pojavila u samo jednoj sceni

Američki film Doktor Strange u multiverzumu ludila o superjunacima, temeljen na liku Marvel Comicsa doktor Strange, krajem svibnja krenuo je u kinodistribuciju, a ovih dana internetom se proširila snimka jednog kadra iz filma koji je oduševio mnoge. Gotovo na samom početku filma prikazana je starija žena koja je privukla pozornost iako se pojavila u samo jednoj sceni. 

Ona, naime, sjedi iza Stephena Strangea (Benedict Cumberbatch) na vjenčanju Christine Palmer (Rachel McAdams). Dok Strange čavrlja s Nicom Westom (Michael Stuhlbarg), mnogima je pozornost privukla statistica koja je bila u tom kadru. Prvotno se pretvarala da razgovara s nekim izvan kamere, a zatim joj je pogled lutao svugdje oko nje dok je licem izvodila grimase silno se trudeći da ne pogleda u kameru. 

@chaaarlesweber THIS is how you be an Extra #doctorstrange #multiverseofmadness #mom ♬ original sound - Charles Weber

Njezina pojava odmah je postala hit na društvenim mrežama. "Dajte joj Oscara, zaslužila ga je", "Agent joj je rekao da je ovo uloga njenog života i ona se potrudila", "Ona je zvijezda", "Dajte joj Oscara, zaslužila ga je", "Ona je zapravo glavni lik", "Njoj treba vlastiti Disney+ show", samo su neki od komentara na Twitteru.

Iako identitet žene za sada nije potvrđen, neki od korisnika Twittera počeli su nagađati da je upravo gospođa sa snimke glumica Wand Ventham, majka Benedicta Cumberbatcha.

Inače, film Doktor Strange u multiverzumu ludila nastao je u produkciji Studija Marvel i distribuciji Walt Disney Studios Motion Picturesa. Film je nastavak Doctor Strangea, ujedno i 28. film u Marvel Cinematic Universeu.

VIDEO Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije