Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinuli i suradnju

Ivana Kindl progovorila o krahu 15 godišnje veze s kolegom glazbenikom: 'Bilo je vrijeme da odahnem'

Foto: Screenshot/IN magazin
1/6
01.07.2022.
u 08:30

Ivana je najavila i novi studijski album koji priprema već dvije godine, a zanimljivo je i da je upravo njezin bivši partner koautor stihova pjesme koja govori o bezvremenskoj ljubavi.

Pjevačica Ivana Kindl (44) u studenome prošle godine prekinula je 15-godišnju ljubavnu vezu s glazbenikom Alenom Križajem (42), a sada je o prekidu progovorila i ispred televizijskih kamera. 

– Sad sam napokon u periodu kad nisam zaljubljena, ni o kome ne mislim. Samo ono, prijatelji, posao i mačke. Od 14. godine sam zaljubljena, tako da je bilo vrijeme da se od toga malo odmorim i odahnem – ispričala je Ivana u intervjuu za IN Magazin.

Ivana je najavila i novi studijski album koji priprema već dvije godine, a zanimljivo je i da je upravo njezin bivši partner koautor stihova pjesme koja govori o bezvremenskoj ljubavi.

– Snimili smo je za vrijeme prekida i u međuvremenu smo odlučili da će svatko svojim putem što se tiče posla, tako da ću nakon ove pjesme i novog albuma koji sam napravila s Alenom raditi s novom ekipom – istaknula je Ivana. 

Kindl i Križaj godinama su uspješno balansirali između privatnog i poslovnog, a iako je nakon samog prekida izjavila da će s Alenom i dalje raditi, ovim je potvrdila da su nakon ljubavi odlučili okončati i zajednički posao. 

Vijest o prekidu krajem prošle godine pjevačica je potvrdila i za Večernji list. 

– Točno je da nismo više zajedno, a to se "kuhalo" već duže vrijeme. Odlučili smo da je tako najbolje, pa sam se iselila iz njegova stana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima. Uostalom, on mi i dalje piše pjesme, a već imamo spremam i novi album – rekla nam je tada Ivana dodajući kako nije lagan prekid nakon toliko godina, s obzirom da su poput obitelji. Zajedno odgajaju tri mačke, a brinu se i o dvije s ulice. 

– Nema zle krvi i drame, nastavljamo i dalje kao prijatelji i poslovni suradnici i tako smo olakšali ovaj proces. Ostala sam živjeti u Velikoj Gorici, jer mi se sviđa taj grad. U procesu selidbe pomogli su mi prijatelji i susjedi iz stare zgrade. Prva je uskočila moja kolegica Mirna Škrgatić, koja mi je i najbolja prijateljica – ispričala je Kindl i dodala kako unatoč prekidu nije izgubila vjeru u ljubav.

VIDEO Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena

Ključne riječi

Komentara 5

GA
gazda
10:07 01.07.2022.

zajedno odgajaju 3 mačke, daj Ivana koji ti je sirac

DU
Deleted user
08:43 01.07.2022.

pa sto je cekala 14 godina...ne zna ni sama ..vrijeme odleti...

ZA
zagabria8
09:13 01.07.2022.

ona je dobra osoba, nadam se da će biti sve u redu na kraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije