Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi u inozemstvu

Ida Prester objavila fotku s mlađim bratom kojeg ne viđa često: Sladak ti je brat! Sredi mi broj

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
01.07.2022.
u 08:00

Dok sam ja skakala po stageu u šarenim štramplama, Jankec je učio i radio na sebi, nije dizao glavu od kompjutera. Pred desetak godina ja sam odselila u Beograd, a Janko u Hong Kong, napisala je na Instagramu pjevačica i objavila fotografiju s mlađim bratom Jankom.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester na Instagramu je objavila fotografiju s mlađim bratom Jankom i pohvalila je postignuća svog brata i opisala koliko su karakterno različiti. 

- Moj mlađi brat Janko. Fizički slični, a sasvim različiti. Ja sam i u djetinjstvu bila ekstrovert, glasna i dinamitna, a Janko tih i promišljen. Dok sam ja skakala po stageu u šarenim štramplama, Jankec je učio i radio na sebi, nije dizao glavu od kompjutera. Pred desetak godina ja sam odselila u Beograd, a Janko u Hong Kong. Simbolično. Krenuo je karijeru kao developer. Za razliku od mene - nešto konkretno. Iz Azije je prešao u Švedsku, pa u London i zaposlio se u nekom ludom tehnološkom startapu vezanom uz artificial intelligence. Prošli mjesec mali Jankec je u Stockholmu kupio (svoj prvi) stan. Baš sam ponosna! Evo nas oboje na terasi kod mame i tate u Zagrebu, reunion. Nismo loše ispali, braco - napisala je Ida uz fotografiju na kojoj je s bratom Jankom. Mnogi su primijetili kako Janko nalikuje na njihovog tatu Mladena, a zaredali su se i komplimenti o tome kako je zgodan Janko. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

- Isti barba Mladen, istiii. Divni ste, on isti tata, a ti ista mama. Sladak ti je brat! Zgodni Janko brat. Sredi mi broj - poručili su Idi u komentarima njezini pratitelji.Jednom prilikom je opisala i kakav je bila dinamika njezinog odnosa s bratom dok su bili mlađi. 

- Maltretirala sam ga i vodila sa sobom non-stop. Prvo je on mene ignorirao, a ja ga gnjavila, onda me počeo slijediti u stopu, a ja sam digla nos i išao mi je na živce... I tako iz faze u fazu. Izluđivali smo roditelje, stalno je bilo neko vrištanje po našoj kući. On je uvijek bio zreo i smiren, intelektualac, a ja sam rušila tabue u familiji. Dočekao ga je pripremljen teren za odrastanje (smijeh). Tako je i danas, ja kažem svoje bez dlake na jeziku, a on svojom diplomacijom smiri situaciju - rekla je tada Ida.

VIDEO Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: Ovo je cijena kave

 

Ključne riječi

Komentara 2

AR
ArsenT
08:26 01.07.2022.

Oboje Hrvatskoj nekorisni...

Avatar Behemot
Behemot
12:51 01.07.2022.

Severina, Nikolina, Ida, kada ih svi u Hrvatskoj upoznaju odu se udati u Beograd ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije