Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
energična pjevačica

Indira Levak nastupila u Beogradu u upečatljivom bodiju i pokazala utegnute noge i figuru

Beograd: Indira nastupila na splavu Port
Foto: Antonio Ahel
1/14
02.07.2022.
u 16:45

Indira je poznata po svojim energičnim nastupima koji uvijek rasplešu i raspjevaju publiku pa je tako i u Beogradu napravila fantastičnu atmosferu. Za nastup je odabrala  crni bodi koji je istaknuo njezinu figuru i utrenirane noge, a kombinaciju je upotpunila crnim salonkama, crvenim ružem i zlatnim lancima oko struka te kožnim rukavicama.

Pjevačica Indira Levak (48) sinoć je nastupila na Glazbenom festivalu u Beogradu, a svojim modnim odabirom mamila je uzdahe okupljenih i pokazala svoje mišićave noge.

Indira je poznata po svojim energičnim nastupima koji uvijek rasplešu i raspjevaju publiku pa je tako i u Beogradu napravila fantastičnu atmosferu. Za nastup je odabrala  crni bodi koji je istaknuo njezinu figuru i utrenirane noge, a kombinaciju je upotpunila crnim salonkama, crvenim ružem i zlatnim lancima oko struka te kožnim rukavicama. Prije nastupa Indira je dobro raspoložena pozirala okupljenim fotografima.

30, June, 2022, Belgrade - The first night of the three-day Dragi Bravo festival in lower Kalemegdan. Indira Levak. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 30, jun, 2022, Beograd - Prvo vece trodnevnog Dragi Bravo festivala na donjem Kalemegdanu. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL
Pjevačica je nedavno sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila da su ona i suprug Miroslav Levak  proslavili godišnjicu braka, a još jedna sretna vijest je da su udomili štenca. Indira nije mogla sakriti oduševljenje. "Mužiću moj, neka nam je sretna godišnjica braka!! Nikad ljepša!! Eto, postadoh i mama preslatke Blue", napisala je pjevačica na Instagramu.

"Neka vam je još puno sretnih zajedničkih godina", "Sretna vam godišnjica, neka vas prati sreća", "Sretno", "Presladak pas", samo su neki od komentara na obiteljsku fotografiju vrckave Indire. Podsjetimo, njihova ljubav započela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo devet godina upoznali u teretani. Nakon dugogodišnje veze par se vjenčao 2014. godine na imanju vinarije Coner u blizini Bjelovara, a na intimnoj ceremoniji nazočili su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji.  Inače, Indira ne skriva da voli životinje, a dosad je udomila tri mačke imena Grof, Mrvulja, te Pikola, ali i dva psa, staforde Dexa i Zetu. 

VIDEO Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena: 'Imao je jezive perverzne i sadističke prohtjeve'

Ključne riječi

Komentara 3

NE
neberemed
17:14 02.07.2022.

pomisli to pustit na balkon,garant pada

OT
otrovnijezik
16:49 02.07.2022.

Bljuv.

DU
Deleted user
19:25 02.07.2022.

Noge ka' u Mirka "Cro Copa". Ne daj, Bože, da te to do'vati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije