Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saga se nastavlja

Srpski mediji pišu kako je Nikolina Pišek 2020. godine proglasila bankrot, dug od 15.000 kuna joj je oprošten

Foto: Instagram
1/15
01.07.2022.
u 12:09

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović (46) prolazi kroz teško razdoblje nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića. Zadnjih tjedana mediji u Srbiji prenose kako je njezin svekar Miša Grof izjavio kako Nikolinu zanima samo novac i imovina njegove obitelji, a sada pišu kako je Nikolina 2020. godine proglasila bankrot nakon loših poslovnih rezultata njezine tvrtke odjeće za djecu i odrasle.

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović (46) prolazi kroz teško razdoblje nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića. Zadnjih tjedana mediji u Srbiji prenose kako je njezin svekar Miša Grof izjavio kako Nikolinu zanima samo novac i imovina njegove obitelji, a Blic sada piše kako je Nikolina 2020. godine proglasila bankrot nakon loših poslovnih rezultata njezine tvrtke odjeće za djecu i odrasle.

"Financijska agencija FINA 13. kolovoza započela je proces stečaja pred općinskim građanskim sudom u Zagrebu nad Nikolininom firmom, a sutkinja Ivana Princip nakon toga odlučila je osloboditi je obaveza prema svojim povjerenicima", piše u tekstu, a navodno se radilo o dugovanjima prema Zagrebačkom holdingu, Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje (HZZO) i Ministarstvu financija u iznosu od 15. 000 kuna.

Poznato je kako Nikolina ima dva hipotekarna duga za vilu u zagrebačkoj Ulici Polanjščak. Prvi zalog na to imanje podignut je 14. svibnja 2021. i upisan kao založno pravo po ugovoru o stambenom kreditu u iznosu od 400.000 eura, dok je drugi kredit u jednakom iznosu podignut 28. svibnja 2021. godine.

U nedavnom intervju Miša nije našao puno lijepih riječi za Nikolinu te je, između ostalog, rekao da je bolesna i da joj je bitno samo završiti kuću u Zagrebu i govorio je o novcima koje je davao sinu i snahi te se dotaknuo i podjele imovine nakon sinove smrti.
Ristović je nakon toga, navode, kazala kako razumije Viktora, te da mu je bol pomutila razum i da se srami zbog njega. U medijima je objavljena i njezina izjava nakon što je Miša Grof dao intervju za Republiku.

Miša je nakon toga, navodno, dodatno nagazio na Nikolinu nazvavši je budalom, a onda je otkrio i što sve posjeduje kako bi dokazao da udovica njegova sina nema pravo ništa naslijediti – po njegovu mišljenju.

Podsjetimo, istupe oca svog preminulog supruga Vidoja prokomentirala je i sama Nikolina.  

– Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obje svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije samo pitanje kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi – zaključila je.

VIDEO Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena: 'Imao je jezive perverzne i sadističke prohtjeve'

Komentara 6

PE
PetarPan1108
13:55 01.07.2022.

Zasto joj je oprosten????? Neki imaju i manje dugove pa im nikad nije oprostena ni kuna.....svasta!!!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:32 01.07.2022.

Svaki dan željno iščekujem novi nastavak sapunjare udova ristović, rođ popišek.

ZA
zagabria8
12:46 01.07.2022.

Ono kad isplaniraš dobii pare mimo rada pa te život neugnodno iznenadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije