Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavila zadnji sat glume

Zagrebačka glumica koja tri godine živi u Kini objavila: 'Pripremam se za odlazak doma'

Foto: Instagram
1/9
01.07.2022.
u 10:18

Suzana je poznata po brojnim ulogama među kojima su one u serijama: 'Počivali u miru', 'Kud puklo da puklo' gdje je igrala Zdenku Gavran, 'Stipe u gostima' gdje je bila Lana Ivić i mnoge druge.

Profesorica i glumica Suzana Nikolić tri godine već živi u Kini gdje predaje na glumačkoj akademiji, a dosad se mnogo puta pratiteljima javila iz Šangaja kako bi opisala svoj način života tamo, a pogotovo nakon što je izbila pandemija koronavirusa.

No, čini se da je došlo vrijeme povratka kući jer je Nikolić u najnovijoj objavi napisala kako je spremna za odlazak kući

"Posljednje tri godine svog života provela sam u Šangaju, podučavajući tehniku ​​glume Michaela Chekhova na Shanghai Theatre Academy. Predavala sam generaciju od 15 studenata dvije godine i magistarsku klasu glume od 18 studenata jednu godinu. Također sam nekoliko puta podučavala grupu tibetanskih studenata. Sve skupa bilo je neopisivo iskustvo", napisala je Suzana pa dodala:

"Jučer je bio naš zadnji sat glume. Od ožujka radimo online, što nije bilo lako, ali je bilo dragocjeno vrijeme povezivanja kroz djelo Michaela Chekhova temeljeno na istini i poštovanju. Jedan učenik koji je pratio moj razred pune tri godine, stvorio je ovaj kratki video kako bi odao priznanje i zahvalnost za naš rad u posljednje tri godine", napisala je uz objavu snimke sa studentima koja prati same početke, kad je Suzana tek stigla u Šangaj, pa sve do danas.

U Instagram storyju potom je dodala: "Zadnji sat nastave. Pripremam se za odlazak doma". Uz to je objavila screenshot videopoziva s, kako se čini, svojim studentima. 

Foto: Instagram

Inače, Suzana je poznata po brojnim ulogama među kojima su one u serijama: 'Počivali u miru', 'Kud puklo da puklo' gdje je igrala Zdenku Gavran, 'Stipe u gostima' gdje je bila Lana Ivić i mnoge druge. Igrala je i na filmu, a jedna od njezinih uloga jest i ona Jelke u 'Dugoj mračnoj noći'.  

VIDEO>>Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena: 'Imao je jezive perverzne i sadističke prohtjeve'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:09 01.07.2022.

Suzana Nikolić nije dobivala medijski prostor u javnim glasilima, zato što nije docirala i pljuvala po Hrvatskoj kao neki, da ih sada ne imenujemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije