Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni victoria i david

Ima sve, no obitelj mu je i dalje najvažnija

brooklyn beckham
Foto: Instagram
1/4
05.01.2015.
u 17:12

On je mladić koji ima sve, no obitelj mu znači najviše na svijetu. 15-godišnji sin Victorije i Davida Beckhama objavio je na svom Instagramu nekoliko fotografija s Maldiva

On je mladić koji ima sve, no obitelj mu znači najviše na svijetu. 15-godišnji sin Victorije i Davida Beckhama objavio je na svom Instagramu nekoliko fotografija s Maldiva.

Brooklyn je objavio najviše fotografija s ocem i majkom te napisao: Sjajni novogodišnji party uz obitelj i prijatelje. Pozirao je i s mlađim bratom Romeom te s obiteljskim kuharom, kojem se pridružio u kuhinji. Iako provode vrijeme po cijelom svijetu, obitelj Beckham za Božić je uvijek u Velikoj Britaniji jer David na tome inzistira. Nova godina je, pak, rezervirana za egzotične lokacije.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Harper Beckham već ide s mamom u kozmetički salon

>>Victoria Beckham proglašena najuspješnijom poduzetnicom Britanije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije