Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Instagramu

Hedviga iz 'Braka na prvu': To je tako jednostavno i plitko i površno i stane u jednu riječ

Foto: RTL
1/6
07.08.2023.
u 13:34

Natjecateljica showa "Brak na prvu" otkrila je kako je u svim životnim periodima bila najsretnija u srpnju i kolovozu

 Kandidatkinja prošle sezone 'Braka na prvu' Hedviga Tandara podijelila je na svom Instagramu podijelila je jednu fotografiju s mora i napisala kako je u svim životnim periodima bila najsretnija u srpnju i kolovozu. 

- Ja ne znam u čemu je stvar s ovim krajem sedmog i početkom osmog mjeseca, ali sam redovno baš tada, evo već godinama najsretnija. Vrtjela sam kalendar ima nekoliko godina unazad i najljepše uspomene su mi baš iz ovog perioda. Smijem se baš onako da mi zubići izlaze dok se prisjećam kako sam neke sretne trenutke pokušala sakriti jer nisam mogla vjerovati da su istiniti i da razbijaju moj začarani krug poznatih i ustaljenih načina ponašanja u međusobnim odnosima, a neki su bili bas ispred nosa i samo sam trebala dozvoliti ljudima da mi pokažu kako je lijepo biti autohtona Ti i da, premda tvoj tijek svijesti malo tko može pratiti, nećeš nikada biti ono nešto što se prodaje velikoj masi. Nije da to ne možeš. - napisala je i nastavila:

VEZANI ČLANCI

-  To je tako jednostavno i plitko i površno i stane u jednu riječ. Nedorečeno. Radije ćeš pisati tekst sjedeći na istrošenim sandalama, dok ti čempres bode leđa, dok sakrivaš koljeno laktom, da ti bedro dere kamen, da ti pete traže masnu kremu prije spavanja, da desna lopatica sagorijeva, da ti se vlasi ni ne trude biti počešljane, a pojedeni ruž ima okus grožđa kojeg nosiš gdje te nitko neće naći. A probala si biti oni. Ipak si rođena da budeš slana i da ne budeš dio njih. Takva si i limitirano si izdanje. Koje je posebno sretno s prelaskom srpnja na kolovoz.

 

 

Nedavno je pričala i o svom zdravlju i dijagnozi epilepsije te je terapiji zbog koje mora donijeti teške životne odluke i rekla je kako se loše osjeća. - Loše. Najiskrenije, odgovor je jako loše. Prvotni plan je bio da mi novu terapiju uvedemo do 23. kolovoza. Postoje teme o kojima mi je lakše pričati i one o kojima mi je dosta teže. Nemam problema govoriti o svom stanju - epilepsiji. Kad pokušamo uvesti novu terapiju da bi mi bilo bolje, ne ide na bolje. Osjećam kako mi je teže, kako mi se grlo steže -  ispričala je Hedviga u razgovoru za RTL.

Otkrila je kako se morala suočiti s dosta težom terapijom koja nije preporučljiva za žene u reproduktivnoj dobi. - Morala sam se suočiti s time ako koristim tu novu terapiju da ću se stvarno morati pozdraviti s tom idejom da ću imati djecu, da to poglavlje zatvaram u potpunosti kao opciju koliko god sam godinama govorila da to ne dolazi u obzir za mene. Ovo je baš točka na i. Moram birati hoću li napraviti nešto za svoje zdravlje ili hoću li jednog dana biti u mogućnosti roditi donekle zdravo dijete. Nažalost, morala sam donijeti tu odluku. Bilo bi mi lakše odlučiti se između lijekova i operacije nego ovoga. Na neki način spašavam sebe - rekla je Hedviga.

VIDEO Joško Lokas o neuspjehu emisije Marka Tolje: Mislim da je to i prije bilo osuđeno na propast

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije