Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačan kraj

Od idile do razvoda: Ovi parovi nisu izdržali 'prokletstvo' sedme godine braka

Foto: Instagram, Borna Filic/Pixsell
1/7
27.07.2020.
u 08:00

Upravo je sedma godina prema nekim istraživanjima najizazovnija za parove jer upravo u toj godini najviše pucaju veze i brakovi.

Dok nas smrt ne rastavi, izrekli su pa i porekli brojni domaći parovi. Posljednji u nizu srebrni je olimpijac Filip Ude, koji je nedavno potvrdio da se razvodi od supruge Ane, s kojom ima trogodišnju kćer. – To je naša privatna stvar i nemam što reći. Imamo malo dijete i ne bih govorio o razvodu. Jednostavno tako je, kako je... – kazao je Ude za Večernji list. Filip i supruga Ana, poznata vizažistica i influencerica, već neko vrijeme ne žive zajedno, a njihova se ljubav ugasila nakon sedam godina braka.

Foto: Instagram screenshot

Istraživanje dokazalo
Upravo je sedma godina prema nekim istraživanjima najizazovnija za parove jer upravo u toj godini najviše pucaju veze i brakovi. Jedan je od znanstvenika koji se tom temom bavio još prije više od dva desetljeća i dr. Larry A. Kurdek, profesor psihologije na Sveučilištu Wright State, koji je zaključio da je upravo sedma godina kritična, a niz primjera i naših domaćih zvijezda ide u prilog tom zaključku. Nedavno smo tako svjedočili i razvodu Doris Pinčić i Borisa Rogoznice, kojima je također sedma godina bila presudna.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i govoriti, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome niti se to tiče ikoga osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju – poručili su prije nešto više od mjesec dana Doris i Boris, koji su u braku dobili sina Donata (6) i kćer Gitu (2). Par se vjenčao u rujnu 2013. u Zadru, a na vjenčanju su bile i brojne poznate osobe, među kojima i kolege iz “Larina izbora”, serije koja je proslavila Doris.

Sedma godina bila je presudna i u braku HRT-ova voditelja Roberta Zubera te voditeljice na istoj televiziji Diane Roko, koji su odvojenim putevima krenuli 2014. – Smatram da pitanja koja se tiču moje obitelji imaju pravo znati članovi te obitelji, nitko drugi. Vjerujem da ćete razumjeti moju želju da tako i ostane – kazao je tada Zuber, koji s Dianom ima 10-godišnjeg sina Mihu. Ista sudbina zadesila je i naš najpoznatiji fitness par Moniku i Sandija Imerovića.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Prijateljstvo nakon ljubavi
Da se razvode, Monika je obznanila na društvenim mrežama. – Iz poštovanja prema nama, naših zajedničkih sedam godina u kojima smo ni iz čega stvorili sve, molim vas da se suzdržite od nepotrebnih i negativnih komentara. Iako nikada nisam mislila da će i naša sedma biti presudna. To je život, nažalost – istaknula je Monika, koju mnogi još pamte i po sudjelovanju u “Big Brotheru” koji se snimao u Tajlandu. Bračne trzavice upravo su u sedmoj godini počele i u braku violončelistice Ane Rucner i glazbenika Vlade Kalembera, ali i onome pjevačice i spisateljice Nives Celzijus i nogometaša Dine Drpića. Iako su neko vrijeme oba para pokušavala spasiti svoj brak demantirajući medijske napise o krizi, čini se da se i u njihovu slučaju pokazalo da je sedma godina braka godina velikih promjena. Brak su održavali na životu još neko vrijeme, no trzavice koje su se pojavile upravo tijekom sedme godine očito nisu uspjeli nadvladati pa su se jednostavno odlučili razići.

Foto: Filip Brala/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 4

IM
Immanuell
09:11 27.07.2020.

Sve su to zapravo selfie brakovi koji se žive po instagramu , sjedenje na WC školjci je obavezan detalj koji se mora podijeliti sa tisućama "prijatelja" i pratitelja. Nema tu stabilnosti ni čvrstoće, kad vidim zanimanje vizažistica i influencerica, vidimm odmah osobu koja želi lagodnim koracima do novca i hi life života. Malo jači frajer prođe pokraj nje, ona odmah razmišlja kako da ga zbari. Kad se takvi dvoje sretnu i naprave dijete, na kraju ni krivo ni dužno pati samo to dijete.

LU
Lucija22
12:39 24.12.2020.

Pozdrav svima. moje ime je LUCIJA i voljet ću podijeliti svjedočanstvo s vama. prije nekoliko mjeseci moj me čovjek napustio zbog druge dame. Jako ga volim i sve o čemu sam mogla razmišljati bilo je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali niti jedan nije uspio. Odlučio sam čitati putem interneta i čitati o čarolijama i čarolijama. Pokušao sam, izgubio sam puno novca, ali to je bio isti rezultat. Gotovo sam odustao dok nisam upoznao DR ALABU čaroliju Caster koja me uvjerila u uspjeh i pročitao sam komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bio sam skeptičan kad sam ga kontaktirao jer sam izgubio puno novca. Dva tjedna, bacajući čarolije, moj se čovjek vratio u moju kuću ... Sada je moj čovjek vrlo poslušan i voli me više. Sada sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u svom životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čarolije, koji mi je pružio drugu priliku za sreću i ljubav, isprobao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam netko može pomoći vratiti ljubav i voditi vas u potrazi za životnim rješenjima, to je on. Obratite se DR ALABI izravno na -Email- (dralaba3000@gmail.com), možete ovog velikog čovjeka napisati na WhatsApp ovom: +2349071995123 ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)

AU
austrougarskigeneral
10:56 30.07.2020.

toje normalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije